OSMAN HADŽIĆ IMA VANBRAČNU ĆERKU, KOJA NE NOSI NJEGOVO PREZIME, A OVO JE TEK ŠOK: Ima bolji odnos sa mojom suprugom nego sa mnom
Foto: Printskrin/YT

otvoreno

OSMAN HADŽIĆ IMA VANBRAČNU ĆERKU, KOJA NE NOSI NJEGOVO PREZIME, A OVO JE TEK ŠOK: Ima bolji odnos sa mojom suprugom nego sa mnom

Stars -

Osman Hadžić otvorio je dušu o svojoj vanbračnoj ćerki Alisi, iz dugogodišnje veze koja nikada nije bila krunisana brakom.

Pevač je istakao da je veoma ponosan na nju, kao i na sve što je ona postigla. Uvek je, takođe, imala njegovu punu podršku, a on je naglasio kako će tako i zauvek ostati.

Osman Hadžić
foto: Printskrin/YT

- Nisam nikada bio oženjen sa majkom moje ćerke, bila je to jedna dugogodišnja veza koja, eto, nije uspela da se kruniše brakom, ali jeste jednim divnim detetom kojim se ja jako ponosim, baš kao i sa mojom dvojicom sinova. Sa Alisinom majkom nisam se venčao, ali živeli smo jedno vreme zajedno, a taj zajednički život dao nam je divnu, lepu, pametnu i obrazovanu devojku... Završila je ekonomiju i menadžment, živi u Berlinu, završila je i prvu godinu mastera. Sve ove protekle godine njenog života, dakle od samog rođenja pa do danas, imala je moju kompletnu podršku, a tako će biti sve dok ja živim - kazao je Osman za „Exprss.ba" jednom prilikom, pa dodao kako ona ima veoma dobar odnos sa njegovom suprugom, čak i bolji nego sa njim.

Osman Hadžić
foto: Printscreen

- Možda mi nećete verovati, ali Alisa ima bolji odnos sa mojom suprugom Kadom nego sa mnom. Znam često da budem i strog, ponekad nešto i zabranim, a moja žena joj ništa ne brani. Tretira je kao njeno vlastito dete, a njih troje, Alisa i moja dva sina su kao pravi brat i sestra, nema nikakve razlike - objasnio je Hadžić, pa je potom zaključio rečima:

„To je njen izbor!"

Osman Hadžić
foto: Printscreen Instagram

- Jednom je jedan moj kolega, pre par godina, rekao o deci koja su rođena van braka ili su iz neke veze: „Pa to su neželjena deca", a ja sam mu odgovorio: „Onda bi i moja dva sina bila neželjena". Nisam planirao da se rode tada kad su se rodila, ali su se ipak rodila i jako sam srećan zbog toga. Ako muškarac i žena odu u krevet i kasnije se rodi dete, onda nikako ono ne može biti neželjeno, jer pre svega intimni odnos nije bio neželjen. Alisa ne nosi moje prezime, nosi njene mame, ali možda se desi u skoroj budućnosti pa da uzme i moje prezime. To je njen izbor koji ja akceptiram, a jedno moramo svi da znamo, da je majka nezamenjiva.

kurir.rs/pink

Bonus video:

06:08

STARS EP285

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track