DOK DŽEJLA UŽIVA SA KIK-BOKSERKOM, NJENA MAJKA ŽARI I PALI! Za Editu Ramović svi kažu da je boginja, a mnogima je ovo ČUDNO
Foto: Printscreen/Instagram

njenu porodicu nemamo često priliku da vidimo

DOK DŽEJLA UŽIVA SA KIK-BOKSERKOM, NJENA MAJKA ŽARI I PALI! Za Editu Ramović svi kažu da je boginja, a mnogima je ovo ČUDNO

Stars -

Pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa tako njenu porodicu nemamo često priliku da vidimo u medijima.

Uglavnom su se u pred kamerama pojavljivali njeni roditelji i sestre dok se Džejla takmičila, ali su nakon toga rešili da se povuku iz javnosti.

Džejla Ramović, Edita Ramović
foto: Printscreen/Instagram

Pevačicina majka Edita Ramović oduvek je svojom lepotom i mladalačkim izgledom privlačila pažnju, pa se slobodno može reći da su sve tri ćerke lepotu nasledile od nje.

Pevačicina majka je veoma uspešna i na društvenim mrežama, pa njen Instagram nalog broji više od 30.000 pratilaca.

Edita Ramović
foto: Printscreen Instagram

Ona tu često objavljuje porodične fotografije sa ćerkama Lejlom, Džejlom i Šejlom, a često ume da podeli i modne savete damama.

Publika uglavnom komentariše Editinu lepotu i stil, a svima je posebno čudno da žena koja je rodila tri čerke izgleda ovako dobro u petoj deceniji života.

Džejla Ramović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Podsetimo, Džejla već neko vreme uživa u bliskom odnosu s kik-bokserkom Anom P. iz Novog Sada, o čemu je Kurir prvi pisao. Njih dve se intenzivno druže već duže vreme, a nedavno su opet otišle na zajedničko putovanje.

kurir.rs/grand

Bonus video:

00:22

Džejla Ramović u Crnoj Gori drugu noć posle Nove godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track