Najnovije vesti

Danijela: Imam klempave uši, Ogi: Prelepa je

Puna mana

Danijela: Imam klempave uši, Ogi: Prelepa je

Stars
Manekenka je priznala da je puna mana i da bi rado operisala nos i uši

Puna kompleksa.

Danijela Amidžić, manekenka i supruga voditelja Ognjena Amidžića, u emisiji "Ja to tako" potpuno se otvorila. Bez ustručavanja je odgovarala na najškakljivija pitanja i nije štedela sebe, pa smo iz njenih odgovora saznali da nema baš najlepše mišljenje o svom fizičkom izgledu, kojem je našla bezbroj mana. Istakla je da joj se ne sviđa njen širok nos i klempave uši.

"Ja uvek nekako pričam o svom nosu koji je nekako širok, pa onda jedno uvo mi je veće od drugog. Da, i ja imam neke svoje tripove i to je to u suštini. O psihičkim da i ne započinjemo. Možda to što sam prestroga i prema sebi i prema drugima, zahtevna sam", bila je više nego iskrena manekenka. Voditeljka i svi u studiju ostali su zabezeknuti njenom izjavom.

Manekenka je rekla da ne veruje u prijateljstvo između žene i muškarca i u to se uverila iz ličnog iskustva, a najveća želja joj je da stekne porodicu.

Podsetimo na Ognjenovu izjavu da Danijelu voli srcem i glavom.

"Budući da sam uvek okružen lepim ženama ne padam na fizički izgled. Danijela jeste prelepa, ali me je osvojila spontanošću i vaspitanjem. Glupo mi je da pričam o ljubavi jer su emocije virtuelna osećanja. Kako da objasnim osećanja kada sednem pored nje i osećem toplinu u celom telu. Za Danijelu su mozak i srce rekli da", rekao je o Danijeli njen muž Ognjen Amidžić.

http://www.youtube.com/watch?v=5tpHguFVvnk

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...