VRELO: Rado, šta to držiš?!
Foto: KURIR

VRELO: Rado, šta to držiš?!

Stars -
Manojlovićeva se na snimanju novogodišnjeg programa TV DM sat slučajno uhvatila za međunožje i pokazala gaćice

Fantastično.Novogodišnji program televizije DM sat, koji se snimao pre dva dana na splavu „Bolivud“, okupio je brojne pevače, a među njima je bila i jedna od najzgodnijih - Radmila Manojlović, kojoj su ispod perjane haljinice sevnule gaćice!Rada je u jednom trenutku ustala iz separea u kojem je čekala svoj red za nastup i uhvatila se za međunožje! Oštro oko Kurirovog paparaca uspelo je da zabeleži ovaj „rukohvat“, ali i donji veš jedne od najpopularnijih zvezda „Granda“! Da vodi računa o svemu, mogu da se uvere svi koji se malo bolje zagledaju u ovu fotku, pošto se vidi da su gaćice u tonu s novogodišnjom haljinom. A što ih je držala dok je ustajala, to je zasad enigma...Goci Tržan društvo je pravio dečko Raša Novaković. Doduše, samo do splava, jer iz nekog razloga nije hteo da uđe unutra. Čekao je svoju dragu u kolima, a ona je odmah nakon svog bloka pesama pohitala kod njega. To je ljubav.

Dragana Mirković
Dragana Mirković

Dragana blistala!Kako i dolikuje, domaćica večeri Dragana Mirković bila je jedna od najveselijih, a otpevala je i svoje dve nove numere. Brojne pohvale na račun izgleda dobila je od svih prisutnih.

Goga hranila Milana!Goga Sekulić je pevala, ali i hranila Milana Stankovića! On nije bio raspoložen za jelo, ali je pevačica pokazala da i te kako ume s mlađim kolegama, zbog čega joj je i Milan na kraju bio zahvalan, pošto se snimanje odužilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja