Poslušajte novi singl Halida Bešlića "Sijede"

Pred koncert

Poslušajte novi singl Halida Bešlića "Sijede"

Stars -
Pevač će objaviti novi album 2. marta, na dan koncerta u Beogradu, a kao uvid u to šta će biti na albumu, Halid je najavio novim singlom

Legenda narodne muzike Halid Bešlić, objavio je svoj novi singl pod nazivom „Sijede“ koji će se naći na njegovom novom albumu "Romanija".

Reč je novom hitu za koji tekst potpisuje Fahrudin Pecikoza dok je Željko Joksimović kompozitor pesme. Pesma je snimljena u studiju Željka Joksimovića - Minacord.

Brojni ljubitelji jedne od najpopularnijih pesama u regionu proteklih godina, kompozicije "Miljacka", već duže vreme iščekuju novo muzičko ostvarenje u realizaciji iste ekipe koja je stvorila pomenuti hit.

Podsetimo, pesmu "Miljacka" u izvođenju Halida Bešlića, komponovao je aranžirao i producirao Željko Joksimović, na tekst Fahrudina Pecikoze. Pesmu "Sjede" potpisuje isti trio, uveren da će i ova kompozicijadostignuti popularnost prethodne, a možda doživeti i veću.- Novi singl je zaista na neki način nastavak "Miljacke", nosi taj duh i to raspoloženje, a nadamo se da će je i publika jednako prihvatiti kao prethodnu- ističe Željko Joksimović."Ako te zaboravim...nemoj ti zaboraviti mene...".... U ovoj pesmi čovek priznaje voljenoj da je sve godine prema njoj bio "baraba", ali da ipak, ne može bez nje...

Singl „Sijede“ je najava novog CD - a koji će biti objavljen 2. marta, kada Halid ima zakazan koncert u Beogradu u Kombank areni u 20 sati.

Sijede

Vidi ove sijede, svaku sam pošteno platioDruge mi ne vrijede, opet bih se tebi vratio.

Ako te zaboravim nemoj ti zaboraviti mene,Jer ti me uvijek zaboliš, zabolis kad promjeni se vrijeme

Vidi ove ruke, vidi, ništa nisam donio iz njedara,Srce, eto to sam ti poklonio.

Vidi ove ruke, vidi, ništa nisam donio iz njedara,srce samo sam ti to poklonio.

http://www.youtube.com/watch?v=UftHNx3Tiq4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track