ISPOVEST LEPE LUKIĆ: Oteli me Ćenta i Ljuba Zemunac!

Lepa Lukić evocira uspomene

ISPOVEST LEPE LUKIĆ: Oteli me Ćenta i Ljuba Zemunac!

Stars -
Kraljica narodne muzike otkrila da je nekada važila za laficu u srpskom podzemlju, ali da je imala i neprijatnih situacija s mafijašima

Svašta doživela.Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, na snimanju emisije „Goli život“ na televiziji Hepi, koja će se emitovati u subotu u 21 sat, Milomiru Mariću priznala je da je, pored toga što je omiljena među kolegama i u narodu, svojevremeno važila i za laficu u srpskom podzemlju. Ali nije krila da je imala i neprijatnosti s mafijašima.- Ljuba Zemunac i Ćenta su me gotovo oteli u Nemačkoj i poveli me da pevam na svadbi nekog njihovog prijatelja - kazala je Lukićka, ne pominjući kad se tačno to dogodilo:- Pevala sam sve što su tražili i na kraju su oni pritisli mladoženju da mi odmah isplati tih tri hiljade nemačkih maraka koliko je bilo dogovoreno.Lepa dodaje da su joj njih dvojica posle ponudili prevoz do Hanovera, gde je trebalo da nastupa za doček Nove godine. Usput joj je Ljuba Zemunac uzeo pare koje je prethodno dobila od mladoženje.- Nije mi bilo svejedno. Ipak, sve se završilo kako treba. Oni su mene samo testirali i šalili se, jer su videli da mi je sve to novo - naglasila je ona uz osmeh.Nije govorila o potonjim druženjima sa članovima podzemlja, ali je podvukla da je uvek uživala njihovu zaštitu i poštovanje.

1986 u Frankfurtu ubijen Ljubomir Magaš, alijas Ljuba Zemunac
1986 u Frankfurtu ubijen Ljubomir Magaš, alijas Ljuba Zemunac

1997 u Beogradu ubijen Rade Ćaldović Ćenta
1997 u Beogradu ubijen Rade Ćaldović Ćenta

2000 u Beogradu ubijen Željko Ražnatović Arkan
2000 u Beogradu ubijen Željko Ražnatović Arkan

Pobeđivala sam Arkana na kartamaNaravno, neizbežna je bila i priča o kockanju, a pevačica je ponosno istakla da je na kartama redovno pobeđivala Tozovca, Miroslava Ilića, Tomu Zdravkovića...- Pobeđivala sam i Arkana, a on je umeo dostojanstveno da gubi i vraća svoje kockarske dugove - istakla je Lepa Lukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track