FARMA: Vesna nasrnula na Zoricu, Goca ubila vepra!

FARMA: Vesna nasrnula na Zoricu, Goca ubila vepra!

Stars -
Folk pevačica Vesna Rivas ponovo je krenula da napada, a ovaj put je na udaru bila Zorica Marković
1 / 10

Rivasova je vređala Zoricu da nema nikakvu karijeru i da ništa nije postigla sa toliko godina staža na estradi."Snimila su 35-36 albuma, a samo dva hita. Više je postigla Seka Aleksić sa samo pet albuma, nego ti sa toliko albuma!" rekla je Vesna Zorici.Zorica je odlučila da se ne svađa i da njene je uvrede uopšte nisu pogađale i smejala se na svaku Vesninu reč.

Sinoć je Sandra poslata u izolaciju jer je prekršila pravila Farme tako što je pokušala da ceduljicu preda jednom od radnika zadruge i morala je da prespava sama u kućici. Farmeri su je dobro opremili da se ne smrzne, a Goca Božinovska joj je dala svoj kaput.

Inače, Goca Božinovska je otvorila dušu Saški Karan.- Sestro slatka, da ti ispričam nešto. Nije za kamere, ali neće valjda... Ja tek počela da pevam, a ćale i keva otišli u Makedoniju. Ostavili mene i sestru da čuvamo kuću. Mi imali jednog vepra, znaš koliki je? Znaš šta je vepar, ono što ide u suvo meso kad se zakolje. Kako se to kaže? Zimski vepar. I taj vepar bio toliko lep, velik, onako crn. Ostavili oni nama i koncentrat da ga hranimo. Ali, mi klinke koristile gužvu. Jedno veče ona ide u grad, drugo veče ja. Ja žurila u grad i sestro slatka, uzmem ti ja veštačko đubrivo dve kofe i sipam to u toplu vodu. Vepar sve to popije, mrtav gladan. Ujutru, opružio se on koliko je dugačak. Umro vepar – ispovedila se pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=A2rWaiLHWiE

http://www.youtube.com/watch?v=1vRr4IL24To

http://www.youtube.com/watch?v=T8m2XM5xy1E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track