Ša: Jovana je ku..etina!
Foto: You Tube

Promenio ploču

Ša: Jovana je ku..etina!

Stars -
Ša je izjavio da ga je Jovana napadala, ali da on ne želi da bude sa njom

Nenad Ša prepričavao je Seksi Sandri i Saški dešavanje sa sinoćnje žurke i rekao da ga je Jovana napadala i htela da bude sa njim.

Naime, on je rekao da ga je Jovana sinoć proganjala sve vreme i htela da bude sa njim, ali da on ne želi ništa sa manekenkom.

"Ona je najobičnija nafrakana kurvetina koja me više ne zanima. Gade mi se pijane devojke! Ne bih joj dao da me pipne ni kad biste mi dali milion evra. Popišam se ja na taj milion, pre nego što bih bio s njom. Saginje mi se dole non-stop, hvata me za k.tu kao najgora droca. Ja sam seo i pokušao da joj objasnim da neću ništa da imam sa njom i da to što je bilo, bilo je, ne želim ništa", ispričao je Ša. On je dodao da se Jovana napila sinoć i da joj sada nije dobro.

Nenad je rekao da je Jovana slatka i da ima dobru dušu, ali da ne bi mogao sa njom da bude, a pomenuo je i Staniju koja je, kako kaže, vrckala guzom njemu iznad glave.

Stanija i Filip se i dalje ne razdvajaju. Stanija je ležala u Filipu u krilu, dok joj je on mazio kosu. Oni su pričali o situaciji između nje i Nenada Aleksića, sa kojim starleta ne razgovara.

"Pitala sam ga da li on ne razgovara sa mnom zbog predrasuda o meni, a on mi je rekao da ne razgovara zbog mog ponašanja ovde od prvog dana. Ja mislim da sam bila baš normalna i ok", rekla je Stanija. Ona je još pričala da bi volela da bude gazdarica, ali da je možda bolje i ovako jer, kako kaže, može lagano da kulira.

Farmu uživo možete pratiti OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track