BUNA U VB: Ava neće da kuva!

BUNA U VB: Ava neće da kuva!

Stars -
Starleta je rekla da nije problem samo ručka nego je Željko juče pomagao drugima, a jutros njoj nije hteo da pomogne da ispegla kosu

Veliki brat je u ispovedaonicu pozvao pobednike Balkan song kontekst Soraju, Avu, Željka i Slavka i pitao ih kako se ko od nominovanih ukućana ponaša pred izbacivanje. Svi su bili složni da je Maja Nikolić u pravoj onfanzivi i da ogovara sve ukućane, a ponajviše Željka i Žarka.

Posle priče o nominovanima, Veliki brat je dao Avi zadatak da za sve ukućane spremi ručak, a da joj u tome Željko ne sme nijednog sekunda da joj pomogne. Ava je poludela i rekla da neće da kuva za sve i da neko može da rade šta hoće i da ne budu kažnjeni.

Odbila je zadatak i pored upozorenja da može da snosi posledice, a ona je rekla da će biti seoska buna u Velikom bratu. Starleta je rekla da nije problem samo ručka nego je Željko juče pomagao drugima u kuhinji iako je i ona tražila pomoć, a jutros njoj nije hteo da pomogne da ispegla kosu.

Sva uplakana je otišla u sobu i zatražila tablete jer joj je proradio želudac i počelo da lupa srce.

Posle je prošla pored Željka i Žarka i rekla da su prodane duše.

"Ne bojim se doći u kuhunju. Radi se o principu, neću popustiti. Neću i neću ispuniti zadatak", vikala je Ana. Željko je odmah rekao posle da će je isfenirati. "Isfeniraću je", pristao je Željko.

Ava je ponovo pokazala da je majstor drame. Prvo se držala za srce i odbijala da skuva ručak jer i njoj Željko nije hteo da pomogne juče kada je spremala ručak već je pomogao Sindi i Sari.

http://www.youtube.com/watch?v=EEeGveZ63Bo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track