FARMA: Era Ojdanić napustio imanje, ušao Ćemo sa zadatkom

FARMA: Era Ojdanić napustio imanje, ušao Ćemo sa zadatkom

Stars -
Na Farmu je sa tajnim zadatkom ušao pevač Ćemo, a Era Ojdanić je morao hitno da napusti imanje zbog privatnih problema

Od večeras je na Farmi pevač Ćemo koji ima tajni zadatak da širi dezinformacije. Zadruga mu daje dve nedelje da odradi zadatak, ako ako sve odradi kako treba, ostaće u kući.

Era Ojdanić je hitno morao da napusti imanje zbog privatnih problema, a Ognjen je napomenuo da se nije ništa tragično desilo i oni su odmah otišli.

Stanija je noćas u toku noći prekršila osnovno pravilo Farme jer je pričala bez bubice sa Filipom. Ona će biti kažnjena spavanjem u izolaciji. Sa njom će komunikaciju moći da ima samo gazda Danijel koji će joj donositi hranu i piće dok zadruga ne kaže da joj je kazna istekla.

Zabranu spavanja u toku Farme prekršili su i Filip Mitrović, Filip Panajotović, Ekrem i Stanija, i niko neće dobiti dogovoreni honorar za ovu nedelju jer su prekršili jedno od osnovnih pravila na farmi.

Podsetimo, nakon što je završena "vladavina" Zorice Marković, i iz imanja na Lisovićima izbačena Seksi Sandra, Zadruga je odlučila da iznenadi Farmere i izbaci još jednog ukućanina. Takođe, na Farmu će stići još jedno novo lice, ali i oni koji su kršili pravila, biće kažnjeni.

Sa imanja je juče izbačena Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra. Ona je dobila najmanje glasova publike, a izgubila je u duelu sa Ljubom Pantović i Milanom Tarotom.

Farmeri su danas dobili Sandrino pismo u kome je pozdravila neke ukućane i postavila Danijela Alibabića za slugu. Svi kao da su jedva dočekali da se Zoričina vladavina završi, pa su pohrlili ka Danijelu da mu brže - bolje čestitaju.

http://www.youtube.com/watch?v=bfvy2u0BRmg
http://www.youtube.com/watch?v=t2oi091MP0o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track