UŽIVO TERAJU RODE: Farmeri dobili kondome

UŽIVO TERAJU RODE: Farmeri dobili kondome

Stars -
Zadruga je sve ukućane zbog uspešnih suđenja častila farmere pakovanjem kondoma

Farmeri su noćas dobili pakovanje kondoma. Kondome su dobili kao nagradu jer su uspešno organizovali tri suđenja. Najverovatnije je Zadruga smatrala da je poklon pna mestu jer je između drugog i trećeg suđenja pao i prvi seks na Farmi.

Naime, Danijel i Jovana su iskoristili priliku i otišli do gazdine kuće gde su razmenjivali nežnosti sve do sledećeg pisma. Ispod pokrivača su se čuli uzdasi i poljupci.

U prvom suđenju je optužen Danijel po Ekremovoj tužbi. Danijel je, po Ekremovim rečima, kriv jer ga je postavio za slugu. Sudija je Vesna Rivas, a porota je u sastavu Stanija, Zorica, Jovana i Memo.

Drugo pismo je suđenje Filipu M. po Saškinoj tužbi za uvredu časti. Razlog je što je Saška čula da se Filip hvalio po Farmi da je imamo seks sa njom u svinjcu. Sudija je bio Ćemo, a porota Sha, Vesna, Goca i Bjelica.

Vesna je rekla da je Filip M. zao. Preporučila mu je da joj nikada više ne uzme ime u usta.

Posle trećeg suđenja, u kome je Ekrem bio sudija po tužbi farmera da su Marija, Dule i Aki najdosadniji farmeri. Marija je rekla da je najdosadnija zato što ne ogovara i ne hrče, aludirajući na Vesnu. Vesna joj je rekla da je stalno nadrndana, i da može bar jedan osmeh da odglumi.

PRENOS UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track