Ava: Soraja ispada sledeća!

Ava: Soraja ispada sledeća!

Stars -
Ava je u ispovedaonici Velikom bratu rekla da Soraja, najverovatnije, sledeća napušta kuću

Na pitanje Velikog brata od koga ćemo se uskoro oprotiti, Ava je odgovorila da joj je pre svega žao što njena zemlja ne glasa i da je to veliki hendikep, ali da veruje da još nije došlo vreme da ona napusti kuću, pa će verovatno Soraja da ispadne.

"Ako posmatramo sa strane rijalitija i što je zanimljivo i neophodno u rijalitiju, Maja Nikolić se nije davala u igrama, ali su se oko nje dešavale svađe, suze, a to je ljudima zanimljivo. Soraja je bila neutralna", argumentuje Ava svoje mišljenje i dodaje da bi Maju Nikolić trebalo da bude sramota koliko laže, a posle se ''liže'' sa Vendi.

Ava je objasnila zašto su se svi ukućani urotili protiv Soraje. Naime, ona kaže da Soraja nije nisakim bliska, izolovala se, i kao takva je laka za napadanje. Ava veruje da je Žarko stao na stranu Soraje jer je gledao sve od početka što je Maja Nikolić radila ukućanima, i on to pamti, jer kako kaže ''Ne možeš zaboraviti rečenice koje bole''.

Ava se slaže sa Žarkovim mišljenjem i dodaje da je on s razlogom nominovao Maju Volk i Topa, jer uvek stoji iza svojih reči i ne menja mišljenje kao drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track