PROKA BESAN: Stanija i Filip čiste svinjac

Golupčići razduženi

PROKA BESAN: Stanija i Filip čiste svinjac

Stars -
Maze se po krevetu, a stoka žedna, vikao je Proka na zaljubljenu četvorku jer nisu nahranili stoku

Proka je besan na zaljubljenu četvorku koja se, po kazni, brinula o životinjama na imanju Lisović jer jutros nisu nahranili stoku.

Naime, Stanija, Filip, Danijel i Jovana su razduženi sa dužnosti jer, posle žurke spavali do podne i zaboravili na svoju dužnost da ustanu rano i nahrane stoku, pa su umesto njih uradili drugi farmeri, što je razbesnelo Proku."Spavali ste do podne. Stidite se kolektiva. Ne može tako, pratim vas, gledam vas. Ne treba neko da vas budi, treba sami da se probudite. Najozbiljnije što je bilo, bilo je u krevetu. Stoka će da skapa i onda ćemo imati probleme", vikao je Proka, dok je četvorka mirno stajala.

"Dajemo sve od sebe", pravdao se Danijel, dok je Filip rekao da je juče preneo 25 kanti vode da napoji krave, a Stanija je dodala da su jutros duže spavali zbog žurke.

"Bila je žurka, i kada je svanulo mogli ste da odete da napojite stoku, pa tek onda na spavanje", bio je neumoljiv Proka i razdužio ih dužnosti.

Kada je Stanija pokušala da objasni da se nisu mazili u krevetu, već svađali, Proka je nju i Filipa poslao da čiste svinjac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track