LJUBIN DEČKO: Đole, s tvojom ćerkom sam u ozbiljnoj vezi!

Kurir otkriva - Aleksandar slao pisma njenom bivšem mužu

LJUBIN DEČKO: Đole, s tvojom ćerkom sam u ozbiljnoj vezi!

Stars -
Priznanje Aleksandar Čabarkapa javio Karađorđu Subotiću da je srećan s devojčicom od 16 godina i da će ostaviti Pantovićevu kad ona izađe s Farme

Porodični odnosi su se totalno zakomplikovali.Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice, dečko Ljube Pantović, poslao je tri pisma njenom bivšem suprugu Karađorđu Subotiću, koji je već tri meseca u zatvoru. U njima ga je obavestio da je u srećnoj vezi s njegovom ćerkom, koja ima 16 godina, da to niko ne može sprečiti i da će ostaviti Ljubu čim ona izađe s Farme. Kurir je već pisao da je devojčica, prema tvrdnjama njenog strica Srbe Subotića, ostala u drugom stanju s momkom svoje mame. Aleksandar, koji je oženjen i čeka četvrto dete sa suprugom, prvo pismo poslao je dvadesetak dana nakon što je Pantovićeva otišla u rijaliti. Datirano je na 7. april, a mi vam prenosimo samo neke od najzanimljivijih rečenica:Tvoja ćerka je moj život- Ćao, Đole, evo da ti napišem i ja koju reč, mada svu ovu situaciju možda nisi mogao ni da zamisliš... Pomoći ću ti sve što bude trebalo jer je tvoja ćerka, tvoja mezimica ušla u moj život i nikad neće izaći! Idemo svuda gde ona hoće, od splavova do kafića, i znaj da sad ide redovno u školu... Što se tiče nje, nemoj ništa da se sekiraš i nerviraš... Bili smo skoro na Zlatiboru tri dana, bilo je lepo, a ići ćemo uskoro i na Kopaonik jedan vikend...Nekoliko dana kasnije poslao je i drugo pismo:Pozdravlja te zet Čabri- Uopšte me ne interesuje šta misliš o njenom i mom odnosu i da li se s tim slažeš ili ne. Ti tu apsolutno ništa ne možeš da promeniš i to dobro znaš. Naš odnos nije avantura, već prava i ozbiljna veza, a to će pokazati vreme. Đole, znaj to! Ljuba je na Farmi i kad bude izašla, reći ću joj za ćerku i mene, nju ću da otkačim odmah.U trećem pismu Aleksandar Karađorđu ponovo piše da ne bude tvrdoglav i da mu se obrati za bilo šta, a to pismo završava rečima:- Za sve što ti treba mi smo tu. Toliko od tvog zeta Čabrija - Saše!

Nije svesna šta se dešava... Ljuba Pantović
Nije svesna šta se dešava... Ljuba Pantović

Ljuba ostaje na Farmi♦ Ljubin bivši dever Srba Subotić saopštio je produkciji „Farme“ šta se dešava, međutim, Darko Popović, PR Pinka, kaže da oni nisu dužni da je obaveste o tome.- Takmičari rijalitija „Farma“ potpisali su ugovor o izolaciji. Mi nismo dužni da se brinemo o njihovim privatnim problemima u spoljnom svetu, niti smo dužni da im prenosimo informacije iz spoljnog sveta, pogotovo ako su neproverene. Kao i do sada, obaveštavaćemo ih samo o eventualnim ozbiljnim bolestima najbližih članova porodice ili smrtnim slučajevima.

Čabarkapa tražio 3.000 evra za izjavu Kuriru♦ Da bi ispričao svoju verziju priče, Aleksandar Čabarkapa tražio je da mu Kurir do utorka uplati 3.000 evra.- To što si napisala nije istina. Ako hoćeš da dobiješ intervju, moraće firma da plati nekoliko somića evra, više nema džabe ni kod babe. Zašto bi ja tebi za džabe podizao tiraž? To se plaća. Plati do utorka 3.000 evra i dobićeš pravu istinu. Vi mene nazivate pedofilom i verujete onom narkomanu Srbi. Njegov brat, koji je u zatvoru, ima devojku od 17 godina, to je bre pedofilija. Ma bolje da ti ne pričam šta ja sve znam - kazao je Aleksandar novinarki Kurira.Kad smo mu saopštili da nećemo dati ni dinara, burno je reagovao.- Videćemo se na sudu, ne možeš ništa da dokažeš jer ja imam prave dokaze, a ti ćeš da ostaneš bez posla. Jedino ako mi nabaciš neku drugaricu, ali pazi, da bude top-model, onda možemo da se dogovorimo - poručio je Čabarkapa.

Znam da će ti ovo teško pasti, a zbog Ljube se ne potresam♦ Ljubina ćerka takođe je svom ocu poslala pismo u zatvor, u kojem mu priznaje da je zaljubljena u Čabarkapu.- Ti znaš da je on mnogo bolji za mene nego bilo ko drugi iz Kaluđerice... Jedino me boli šta ćeš ti da kažeš na sve ovo, a što se tiče Ljube, ti znaš da se ne potresam baš toliko. Zasad je divan i nežan... Znam da ćeš da se razočaraš u mene i da će ti sve ovo teško pasti...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track