EVROSONG: Moje 3 pale na kladionicama
Foto: Tanjug

EVROSONG: Moje 3 pale na kladionicama

Stars -
Sara, Nevena i Mirna pre nekoliko nedelja su bile na 12. poziciji, ali trenutno zauzimaju 15. mesto

Srpske evrovizijske predstavnice "Moje tri" trenutno zauzimaju 15. mesto na kladionicama. Njihov plasman se pogoršao budući da su pre nekoliko nedelja bile na 12. poziciji.

Bez obzira na tabelu, Sara, Nevena i Mirna i dalje se nadaju najboljem plasmanu, posebno zato što prognoze kladionica ne odgovaraju nužno ishodu takmičenja.

Kako saznajemo od Dragana Ilića, šefa srpske delegacije na Evrosongu, devojke vredno rade i jedva čekaju da izađu na binu u polufinalu.

"Za danas je zakazana glavna proba, gde će biti isproban hod kamere i svi ostali bitni detalji. „Moje tri“ će takođe održati prvu veliku konferenciju za novinare, na kojoj će zvanično predstaviti pesmu „Ljubav je svuda“ evropskoj publici", otkriva Dragan Ilić.

Prema njegovim rečima, srpske predstavnice imaju po nekoliko proba dnevno i maksimalno su koncentrisane na pripremu nastupa. "Do sada nismo imali mogućnosti, a ni vremena, da organizujemo žurku za devojke. Nakon napornog dana, uveče ih sustigne umor, pa večeraju i druže se sa ostalim izvođačima, a zatim idu na spavanje", objašnjava Ilić.

"Moje tri" i dalje ne znaju, kao ni ostali izvođači, kako publika iz Malmea reaguje na njihove pesme. Prema rečima švedskog voditelja Jovana Radomira, tamošnji mediji još nisu dali ocene evrovizijskih numera, što je bila praksa ranijih godina.

"Novine i dalje ne pišu o takmičarima Evrosonga. Rekao bih da vlada mlako interesovanje. Do sada su se komentari o pesmama mogli čuti samo u jednoj emisiji na državnoj televiziji", otkriva za „Blic“ Jovan Radomir, koji se nada plasmanu Srbije u finale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track