Muž Saške Karan: Moju ženu su pokušali da ubiju!

Bebi Dol isekla koleginicu

Muž Saške Karan: Moju ženu su pokušali da ubiju!

Stars -
Pevačicin suprug Aleksandar Gazivoda sumnja da je Saškina starija koleginica po nečijem nalogu htela da povredi njegovu suprugu

Aleksandar Gazivoda, suprug Saške Karan, strahuje za život svoje žene pošto ju je skalpelom isekla Bebi Dol.On sumnja da Sašku neko želi da ubije i tvrdi da Bebi Dol nema veze s incidentom koji se desio, već da je napala njegovu ženu po nalogu nekoga iz spoljnog sveta.- Sinoć je Sašku neko hteo da ubije. To što je uradila Bebi Dol nije njeno maslo. Ona je samo nečija produžena ruka. Glumila je pijanstvo i pokušala da iskasapi Sašku. Prezentovali su da se to desilo slučajno. Ne može neko nekoga slučajno da juri sa skalpelom oko stola - kaže Gazivoda.Pevačicina porodica proživljava dramu, a suprug je celu stvar prijavio policiji.- Obavestili smo advokate, kao i nadležne organe. Znamo ko stoji iza svega toga. Ćutim za sada, jer to nije moj posao. Isključujemo farmere, oni nemaju veze s tim. Mi smo 15 godina progonjeni. Jedini mi je dao šansu Dušan Petrović. Čim je došla nova vlast, dobio sam otkaz. I dalje imaju problema i sad hoće da je ubiju. Ne pričam radi propagande, ovo sam izneo da bih svojoj ženi spasao život - ogorčen je Saškin suprug.

Saška Karan se zbog muža odrekla karijere. U svemu su zajedno
Saška Karan se zbog muža odrekla karijere. U svemu su zajedno

Saški stradao prstBebi Dol je htela da se našali tako što je krenula skalpelom na Saškinu haljinu, ova se naglo okrenula i nabola prst direktno na skalpel. Saška: Ova žena je psihopata. Počela je da me juri sa skalpelom po kući. Da se nisam okrenula, mogla me je rasporiti i ubiti. Pijana je i ne zna šta radi. Ljudi, mogla sam ostati bez pola prsta. Ušili su mi nekoliko kopči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track