Željko i Žarko ulaze u novi rijaliti!

Profesionalci

Željko i Žarko ulaze u novi rijaliti!

Stars -
Idemo u Francusku kako bismo se dogovorili o još jednom rijalitiju, kaže Žarko

Željko i Žarko Stojanović pregovaraju o učešću u novom rijalitiju i tim povodom su otišli u Pariz!"Idemo kako bismo se dogovorili o još jednom rijalitiju, ja ću ostati oko dve nedelje, a Željko se ubrzo vraća jer je kupio konja u Staroj Pazovi. Mada, on je meni sumnjiv, mnogo vremena provodi tamo, a mislim da nije zbog konja", počinje priču pobednik poslednje sezone Velikog brata i otkriva da će njih dvojica učestvovati u francuskom rijalitiju koji će se snimati na Tahitiju.

"Obojica ponovo ulazimo u rijaliti, snima se na Tahitiju u raskošnoj vili, a sada idemo samo na pregovore", kaže Žarko, dok Željko otkriva zašto baš i nema želju da ostane duže u Parizu.

"Ja ću brzo da se vratim jer sam kupio konja. Kobila je i crna je, pa će se zvati Crni", pobrkao je malo rodove Željko, koji nije želeo da potvrdi da ga osim konja za Pazovu veže još neko. "Neću da vam kažem ime te devojke. Rekao sam vam za konja", uz osmeh priča blizanac, koji se ipak nije domogao novca iz srpskog rijaltija, dok onaj koji jeste tvrdi da će za 50.000 evra izgraditi stanove u Parizu.Dodaje da će 50.000 evra od VB izgraditi stanove na njihovom placu u Parizu, posle čega će moći da uživaju, a da ne rade ništa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track