OPLJAČKANA: Dunji Ilić u Sarajevu ukrali 650 evra, prevarili je i za honorar!

OPLJAČKANA: Dunji Ilić u Sarajevu ukrali 650 evra, prevarili je i za honorar!

Stars -
Tokom sinoćne Heaven žurke ukradeno mi je 650 evra, a o honoraru ne želim ni da pričam. Izgleda da ne treba potpuno okretati leđa pričama, a o ovoj bruci će se tek čuti, napisala je pevačica na Fejsbuku

Dunju Ilić u poslednje vreme često prate maleri. Posle tuče koju je preživela u jednom sarajevskom klubu, pevačica je pokradena.

Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala sledeći komentar:

"Tokom sinoćne “Heaven” žurke ukradeno mi je 650 evra, a o honoraru ne želim ni da pričam. Izgleda da ne treba potpuno okretati leđa pričama, a o ovoj bruci će se tek čuti."

Po sledećem komentaru koji je pevačica napisala možemo shvatiti da se ona nije mnogo potresla zbog neisplaćenog honorara. Njoj je bitnije što je pevala svojoj publici I što uskoro ide na more, gde je čekaju koktelčići I možda nova ljubav.

"Mnogo ljudi me pita putem "inboksa" o sinoćnoj krađi i neisplaćenom honoraru. Vrlo je prosto, organizator žurke, inače poznat 12 godina većini gej populacije po prevarama i iznudama o kojima se sam hvali, je ovog puta svoju veštinu sitnog lopovluka, što je naučio pre padeža posle 12 godina u Beogradu, primenio na meni. Sretan bio jer druge prihode, iako je spucao 30 godina u du*e, nema nit može da ima. A ko da se više nervira oko toga na putu do Budve, gde me čeka plaža i koktelčići, a i neka nova ljubav verovatno. Meni je svakako i iskreno drago što sam sinoć uživala pevajući divnim ljudima, pa je*o honorar taj propalitet koji ga je ukrao, nikad neće iskusiti nepotkupljivu sreću koju sam ja iskusila pevajući vama", našisala je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja