ŠA: Ljubo, skini štikle, izgledam kao mentol!
Foto: Youtube

ŠA: Ljubo, skini štikle, izgledam kao mentol!

Stars -
Ne smeta mi što je Ljuba bila visoka i treba tako, ali nisam očekivao da će baš tolike štikle da "nabudži", izgledao sam kao kepec, rekao je reper

Farmeri su dobili zadatak da naprave grupe i smisle koreografije. To će izvesti uživo u programu, a gledaoci će glasati za najbolju grupu. Prihod od glasanje ide u humanitarne svrhe.

Grupa u kojoj su Ša, Ljuba, Memo i Ekrem imali su male poteškoće na generalnoj probi.

Ša se bunio jer je Ljuba obula štikle, pošto on onda deluje nisko. "Delujem kao mentol, neću tako da radimo. Ja sam profesionalac.", rekao je Ša.

Memo mu rekao da nema veze i da bi trebalo to bez razloga da urade kako treba, ali Ša je bio neumoljiv. "Glupo je ljudi, ako nešto znam, znam svoj posao i glupo je. Smorio sam se. Ne smeta mi što je Ljuba bila visoka i treba tako, ali nisam očekivao da će baš tolike štikle da "nabudži", izgledao sam kao kepec."

Ljuba je rekla da je to ona i da se tako oblači. Nije želela da se preobuje, a kako je rekla, ne može da igra bosa. "Ovo je očaj, ovo ne ide ovako... Lepo to tebi stoji, ali ja to neću da radim. Ipak ide u humanitarne svrhe, moramo da budemo ozbiljniji.", nastavio je Ša.

Ekrem je posavetovao Ljubu da se ne uzbuđuje, a ona je rekla da ne izgleda kao King Kong.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track