TAROT PRESUDIO: Saška Karan gazdarica i prvi finalista!

TAROT PRESUDIO: Saška Karan gazdarica i prvi finalista!

Stars -
Milan Tarot, koji je sinoć napustio imaje u Lisovićima, očekivano je izabrao Sašku Karan sa gazdaricu i pevačica će biti poslednja gazdarica na Farmi
1 / 4

Milan Tarot, koji je sinoć napustio imaje u Lisovićima, očekivano je izabrao Sašku Karan sa gazdaricu i pevačica će biti poslednja gazdarica na Farmi, jer se rijaliti završava 7. jula. Saška mu je zahvalila na ukazanom poverenju, ali mu je poručila da joj je učinio medveđu uslugu. Međutim, kada je pročitala pismo Zadruge da je prvi finalista, obradovala se i rekla je da nije očekivala, ali da joj je drago.

"Znači, ja sam prvi finalista. Drago mi je zbog toga. Svašta, ne mogu da verujem. Sad sam prebolila honorar, bocnulo me, ali sam sad prebolila", obradovala se Saška, a i ostali farmeri kada su čuli da je kraj iduće nedelje.

Čarobnjak Tarot je u pismu pozdravio sve farmere i izvinio se svima koje je nenamerno uvredio.

"Tri meseca koje sam proveo ovde za mene novo iskustvo. Bilo je loših i dobrih stvari. Niko nek mi ne zameri ako sam ga povredio. Ja sam shvatio da je ovo šou, a ne lažni život. Ako nisam sa vama, moj duh je ostao tu", poručio je čarobnjak Farme Milan Tarot.

Kada su farmeri shvatili da su stigli do samog kraja i da im još ostalo malo do kraja rijalitija napravili su jutarnju žurku. Nazdravili su i zapevali su. Čestitali su sebi što su stigli do kraja i što će uskoro svako svojoj kući.

"Lepo da sam prva u nečemo. Načela sam finale. Taman sam mislila da je vreme da idem kući, ali vidiš", radovala se Saška.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track