TAROT: Jovana bi mi dala samo da uđe u finale!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Vidovnjak predvideo izlazak s Farme

TAROT: Jovana bi mi dala samo da uđe u finale!

Stars -
Veran-Njena ljubav s Danijelom nije iskrena. Muvala se sa svima. Ipak, ja sam oženjen i nikad ne bih prevario svoju suprugu

Milan Radonjić, poznatiji kao Tarot, predvideo je svoje ispadanje s Farme.On je osetio da će dobiti najmanje glasova publike, ali mu nije krivo jer se mnogo uželeo petomesečnog sina i supruge.Većina te je proglasila najvećim neradnikom...- Ja sam najveći neradnik na Farmi, to sam i rekao. Ja sam gospodin, radim glavom. Nisam lud, oni su budale što rade.Takođe i najprljavijim farmerom?- Kupam se svakoga dana, higijena je na odličnom nivou.

Da nisi oženjen, koju farmerku bi startovao?- Jovanu. Ona bi mi dala pi.ku samo da dođe do finala. Ša se na početku muvao s njom, ma sa svima se muvala. Ipak, oženjen sam i nikad ne bih prevario svoju ženu.Šta misliš o vezama na Farmi?- Stanijina i Filipova veza je prava, a Jovanina i Danijelova nije.Na početku si se stalno svađao s Vesnom Rivas, a sad se ližete. Otkud ta promena?- To je zbog šoua. S njom ću nastaviti druženje zato što ona ima hrabrost da kaže istinu, a ostali su tuc-muc iza ćoška. Ne interesuje me da li je u pravu ili nije.Zbog čega si se posvađao s Akijem, s kojim si bio blizak u početku?- Rekao mi je da uradim nešto, a ja nisam hteo. Ranije smo sedeli po ceo dan, a sad mi naređuje.

Jovana Nikolić
Jovana Nikolić

Memo je manipulatorKakav je tvoj odnos s reperom Ša?- On je dobar, ali Memo se ubacio između nas. Memo je posvađao i Filipa i Staniju, trpa se kod Ekrema... Memo je manipulator.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track