Jovana uzvraća: Stanija je laka ženska!

Jovana uzvraća: Stanija je laka ženska!

Stars -
Misica je revoltirana činjenicom što se Stanija nije obradovala njenoj veridbi, ali smatra da je njena i Danijelova ljubav prava

Stanija je i dalje u čudu jer je Jovana "tužila" što se nije obradovala njenoj veridbi.

Jovana je rekla da se Stanija nije obradovala kad je Danijel nju zaprosio. "Ona se stalno nešto mrštila, uopšte se nije obradovala.", rekla je Jovana, a Stanija je bila u šoku.

"Ne razumem zašto je Jovana gledala u mene i moju reakciju, a Danijel je tek verio? Koja osoba kad se veri, kad je srećna kao što kaže i onda celo veče gleda moju reakciju?! Stvarno ne razumem kako može moja reakcija da ti bude važnija od svoje veridbe.", rekla je Stanija.

Starleta je dodala da im želi svu sreću, ali da ne razume šta oni žele od nje da naprave. "Ja nisam ljubomorna, takva sam jednostavno.", rekla je Stanija.

"Bolje da se na vašaru u Rumi verila, to je meni sve na cirkus ličilo. Ja sam takva kakva sam, nikad nisam ni na koga ljubomorna, a sa muškarcima sam ako hoćeš-hoćeš, ako nećeš-nećeš, i to je to.", ispričala je starleta.

Pošto je aktuelno prepucavanje dva para Stanije i Filipa i Danijela i Jovane, oba para se konstantno prepucavaju.

Jovana je rekla da je Filipova i Jovanina veza falš. "Stanija i Filip govore da je naša veza lažna, a u stvari je naša prava, a njihova lažna. Stanija je laka ženska, ušla je u FIlipov krevet posle dva dana. Oni su puni kompleksa.", rekla je Jovana koja je u vezu sa Danijelom ušla nakon što je pokušala sa reperom Ša, a sa pevačem je nekoliko puta imala seks na Farmi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track