CECA ZA KURIR: Celu noć nisam spavala od sreće!
Foto: Nemanja Pančić

Prvi intervju posle spektakla

CECA ZA KURIR: Celu noć nisam spavala od sreće!

Stars -
Radovala sam se kao malo dete. Nije mi bilo teško da pevam četiri sata, moja publika je zaslužila takvo veče. Zaplakala sam kad sam osetila svu tu energiju mojih fanova

Zaista ima čemu da se raduje.

Svetlana Ražnatović je za Kurir nakon spektakularnog koncerta na Ušću, kojem je prisustvovalo 150.000 ljudi, iznela svoje utiske.

- Nije mi bilo teško da pevam četiri sata. Moja publika je zaslužila takvo veče. Osećam se čarobno, presrećno i ispunjeno. Radovala sam se nastupu kao malo dete. Spektakl je kada čovek iza sebe ima ogroman broj ljudi koji je došao da mu pokaže veliko poštovanje i ljubav. To je san svakog pevača. Imala sam privilegiju da svoje snove ostvarim. Možeš da napraviš ne znam kakve vizuelne efekte i vokalne bravure, ali džabe ti ako to nema ko da sluša.A kad se spektakl završio i kad si došla kući...- Nisam mogla da zaspim celu noć od sreće i uzbuđenja nakon što sam na Ušću doživela svu tu pozitivnu energiju i ljubav koju mi je iskazala publika. Sve vreme su mi se vraćale slike te zaista fantastične atmosfere.♦ Zašto si se opet izula na sceni?- Zapela mi je štikla za til ispod haljine. Štikle su nebitne. Posle nisam htela da se obuvam. Mnogo mi je bolje bilo bez obuće.Nisi dozvolila da te omete pucanje bretele na haljini...- Mnogo godina sam na sceni i često se dešavalo da mi pukne štikla ili rašije haljina. Taj peh nije mogao me sputa. I da se desilo da nisam mogla da nastavim da pevam, presvukla bih se za minut u bekstejdžu.Ivica Dačić nije propustio tvoj koncert.- Ivica je gledao mnoge moje nastupe. On je moj dugogodišnji prijatelj i naše druženje nema veze s njegovom današnjom pozicijom. Naše drugarstvo datira još od školskih dana. Tada sam bila devojčica, a on tinejdžer. Hvala mu što je došao, kao i svim ljudima.

Zaplakala si u jednom trenutku. Zašto?- Bile su to samo suze radosnice. Obećala sam sebi pred koncert da nema plakanja. Međutim, ne može čovek da ostane imun kad oseti takvu energiju publike.Da li si ovim spektaklom želela da poručiš nekim kolegama da mogu samo da crknu od muke?- Nikad ništa ne radim iz inata. Koncert nisam organizovala da bih nekome nešto objasnila ili dokazala. Napravila sam ga za svoju publiku, a to se preksinoć videlo. Nikome nisam uputila ružnu reč ili poruku, niti imam nameru. Držim se devize „Kako seješ, tako žanješ“, a kad šalješ pozitivnu energiju, ona će ti se vratiti.Misliš li da će neko od srpskih izvođača moći da ponovi ovaj spektakl i obori broj posetilaca?- Nikad se ne bavim prognozama i tuđim karijerama. Svačiji trud je vredan poštovanja. Onaj ko ne zna da poštuje druge ne ceni ni sebe.

Moja deca će ostati u SrbijiAnastasija i Veljko će živeti u Srbiji?- Mi nemamo rezervnu državu. Uvek sam mislila pozitivno i gledala u budućnost, jer se od prošlosti ne živi.Vreme je za EUS tvojim koncertom se poklopilo i to što je Srbija dobila datum za početak pregovora sa EU.- Srbija je mnogo teških udaraca pretrpela. Bilo je vreme da nam se ta čarobna vrata otvore.

http://www.youtube.com/watch?v=HYz4My4tAgk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track