TAROT: Ekrem i Goca se kresnuli, Jovana ima sifilis!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Otkrio pikanterije s Farme

TAROT: Ekrem i Goca se kresnuli, Jovana ima sifilis!

Stars -
Milan Radonjić kaže da su Jevrić i Bjelica imali seks iza ve-cea, da Nikolićeva ima sifilis, a ne cistu na jajniku, i da nije vodila ljubav s Danijelom Alibabićem

Vidovnjak uveren da su farmeri prevaranti.Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot, otkrio je pikanterije sa imanja u Lisoviću. Bivši farmer, koji je proglašen za najvećeg neradnika, u razgovoru za TV Caribrod iz Dimitrovgrada tvrdi da Jovana Nikolić ima sifilis, a ne cistu na jajniku, i da nije imala seks s Danijelom Alibabićem.- Sve što se priča, piše i prikazuje nije baš tako. Kad sam došao kući i odgledao klipove na Jutjubu, video sam da se Jovana i Danijel mrdaju ispod ćebeta... Gluposti sve, taj par nije imao seks! Ja tu nisam video polni organ, ni da su goli na ovim klipovima. Ćebe se mrda, oni dahću, a slika je mutna. To je mogao da uradi bilo ko, dvoje da legnu i jedan na drugog da dahću - ispričao je Tarot.On naglašava i da je Jovana obmanula narod nakon što je bila na pregledima u bolnici.- Kad je Jovana tri dana bila van Farme, isto je bilo čudno. Prava istina je da je imala sifilis i da je bila u bolnici i uzimala lekove - kazao je vidovnjak, negirajući tako ono što je zvanično saopšteno.Vidovnjak je otkrio da je zatekao Gospodu i glumicu kako vode ljubav.- Ima situacija gde je Ekrem imao seks sa onom Gocom Bjelicom i to niko ne pominje. Jednu noć naišao sam iza ve-cea i video ih gole kako stenju. To nisu prikazali, a prikazuju neko muntanje ispod ćebeta, a oni to u dogovoru nešto dahću. Ovo sa Ekremom je bilo konkretno, video sam - kategoričan je bivši farmer.(M. D.)

Verovatno im smrduckalo... Gordana Bjelica i Ekrem Jevrić
Verovatno im smrduckalo... Gordana Bjelica i Ekrem Jevrić

Odgovoriće mu kad izađe...Jovana Nikolić
Odgovoriće mu kad izađe...Jovana Nikolić

Ekrem i Goca simulirali seksEkrem Jevrić i Goca Bjelica pre dva meseca su spremali predstavu za farmere i završili u krevetu, gde su simulirali seks. Glumica je Gospodu odvukla do sobe i upozorila ga da je nevina i da ju je sramota. Dok su se njih dvoje igrali ispod pokrivača, farmeri su ih posmatrali i smejali se na njihov račun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja