Glasajte za svog pobednika Farme

Glasajte za svog pobednika Farme

Stars -
Finale Farme održaće se 7. jula, a vanredna izbacivanja već kreću od 1. jula

Rijaliti šou Farma 4 ušao je u poslednju nedelju. Trinaest farmera izborilo se za ulazak u finale: Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Sha, Radojka Bogdanović, Ljuba Pantović, Danijel Alibabić, Sulejman Haljevac Memo, Jovana Nikolić, Ekrem Jevrić, Saška Karan, Andrija Marković i Aki Vesna Rivas.

Finale Farme održaće se 7. jula, a vanredna izbacivanja već kreću od sutra, 1. jula.

"U ponedeljak od 20 časova moći ćete da glasate za svoje favorite. Novina u glasanju je to da sa jednog broja možete da pošaljete maksimalno pet poruka", najavila je vodeteljka Aleksandra Jeftanović.

Ovaj serijal će ostati upamćen po tučama, svađama, ali i ljubavnim parovima. Podsetimo, Zorica Marković je izbačena sa imanja u Lisovićima jer je počupala Staniju Dobrojević i ona je ostala bez honorara koji je trebalo da dobije. Potom su se potukle Vesna Rivas i Goca Božinovska i njih dve su automatski bile diskvalifikovane i izbačene sa Farme, ali ih je publika vratila na imanje.

Na Farmi su se desile i dve romanse, a Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, koji su imali i seks pred kamerama, verili su se i najavili svadbu po napuštanju imanja. Stanija Dobrojević i Filip Panajotović je drugi par koji će ostati upamćen po tome što su se svakodnevno svađali i mirili.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE DA GLASATE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja