Milan Tarot: Dovešću farmere do nervnog sloma!

Milan Tarot: Dovešću farmere do nervnog sloma!

Stars -
Milan Tarot otkriva šta će svojim nekadašnjim sustanarima raditi tokom preostala četiri dana i kako će ih izludeti

Radost preostalih učesnika rijalitija “Farma”, koji su dogurali do samog kraja ovog takmičenja, mogli bi da pomute bivši takmičari, koji će se večaras vratiti u ovaj šou program i ostati do nedelje, kada će publika odabrati pobednika.

A dok će nekima povratnici pomoći, nekima će zadati i finalne udarce. Milan Tarot otkriva šta će svojim nekadašnjim sustanarima raditi tokom preostala četiri dana i kako će ih izludeti, dok glumica Gordana Bjelica priča kome će pokušati da pomogne.

"Oni koji zaslužuju loše njih ću dovesti do nervnog sloma. Gljiva je Danijelu još u martu rekao da je gej, a ja mogu to da mu ponovim, ali on će mi reći: "Daj mi dokaze!“. On i Jovana su u vezi zato što niko drugi sa njima nije hteo. Danijel je pre Jovane vaćario Gocu Bjelicu, Ljubu i ostale, a Jovana se nabacivala meni, Memu i Mikiju Mećavi, pa kad smo je svi odbili ona se bacila Danijelu u zagrlja i njih dvoje su zajedno, jer nemaju s kim drugim da budu", počinje priču Tarot, koji nam otkriva i da će popričati sa Ljubom Pantović.

"Ljubi neću saopštavati da joj je dečko u vezi sa njenom ćerkom, jer ona to zna. I ne samo da zna, nego je ona to i dogovorila sa ćerkom. A kad sam ja izašao, njena ćerka je to ponovo demantovala, jer je znala da ću ja nešto reći o tome", tvrdi Tarot, koji će posavetovati i Staniju jer su, kako kaže, postali drugari.

"Što se tiče Stanije, njoj nije potreban seks da bi pobedila i ona to zna. Pa i one su se skidale gole u mladosti. Evo baš sam pre niki dan video golu Sašku Karan u mlađim danima, a sad sve te pevačice napadaju Staniju. Zato ja mislim da će ona pobediti i da treba da nastavi da bude žrtva", mišljenja je popularni vidovnjak, dok glumica Gordana Bjelica, otkriva će se u poslednjim danima u rijalitiju “Farma” obračunati sa Tarotom, kao i da će pokušati da pomogne Ekremu Jevriću da dođe do pobede.

"Moj cilj je da razotkrijem pojedine glumce, a od kada sam pročitala da je Tarot rekao da sam spavala sa Ekremom, imam potrebu i sa njim da se obračunam", priča Bejlica, koja ipak ne želi da otkrije imena onih koje će raskrinkati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track