TAROTU SE JAVILO: Stanija osvaja 50.000 evra

TAROTU SE JAVILO: Stanija osvaja 50.000 evra

Stars -
Tarot je na svom Tviter nalogu napisao da misli da će nagradu od 50.000 evra osvojiti starleta Stanija Dobrojević

Milan Tarot je napustio imanje u Lisovićima, ali prognozira ko će od učesnika rijalitija tamo ostati do samog kraja!Tarot je na svom Tviter nalogu napisao da misli da će nagradu od 50.000 evra osvojiti starleta Stanija Dobrojević.

"StanijaAmerika pobeđuje", napisao je Tarot.

Milan Tarot bio je kivan na Memu i repera Šaa i kada se kao farmer povratnik vratio na imanje najavio je da će pokušavati da im što više zagorča život i da ih osujeti na putu ka pobedi."Odlično što se vraćamo! Prosto sam oduševljen. Oni su svi meni govorili tamo „Ja sam iskren prema tebi“ i „Ti si super“. Video sam koliko sam im super sad! Naravno da ću da im smrsim konce, a imam pik na Šaa i Memu ", rekao je Tarot tada, ali izgleda nije uspeo u tome jer su obojica ušla u finale.

Iskusna u rijalitijima, starleta Stanija od samog starta zna šta da radi i kako da se ponaša. Najpre moralnim ponašanjem, te persiranjem onima koji je vređaju, pljuju... Do uloge "sama protiv svih“, koju je primenjivao i Miloš Bojanić došavši do pobede, tako stigla i u "šest veličanstvenih".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track