Katarina Vučetić: Gala proslava devojačke večeri

Katarina Vučetić: Gala proslava devojačke večeri

Stars -
Čak jedanaest njenih bliskih drugarica priredile su joj su joj gala veče prepuno iznenađenja
1 / 6

Katarina Vučetić, učesnica Survivora i voditeljka, sa drugaricama je na vrlo originalan i zabavan način proslavila devojačko veče. Čak jedanaest njenih bliskih drugarica priredile su joj su joj gala veče prepuno iznenađenja.

Organizovale su kombi koji ih je prvo odvezao do popularnog beogradskog restorana Pevac. Posle kraće šetnje po Topličinom vencu smestile su se u restoran, a večera je prošla uz otvaranje poklona, tortu i komentarisanje natpisa na majicama.

Najoriginalnija poruka kojoj se Kaća od srca nasmejala bila je na majici Marijane Mićić na kojoj je pisalo "'ladno si ga za*ebala".

Nakon zdravice, Katarina je stavila je veo na glavu svojoj koleginici i bliskoj prijateljici Marijani Mićić i poželela joj da se uda posle nje.

Vidno raspoložene, deveruše su ponovo sele u kombi i zaputile se u klub Republika gde su ispijale šampanjac i opušteno đuskale mameći poglede muškog dela gostiju u svojim kratkim puf suknjicama.

Nakon ludog provoda u popularnom klubu, sledeća destinacija bio je splav Sindikat, gde su ostale do ranih jutarnjih sati, a dirljiv trenutak je bio kada su se sve deveruše sa mladom popele na separe i zagrljene otpevale Severininu pesmu "Hej drugarice, moje prijateljice", nakon čega su pale u separe, jer su ih noge izdale posle višesatnog lumpovanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track