BESAN: Karađorđe se odriče ćerke!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Zatrudnela s neprijateljem

BESAN: Karađorđe se odriče ćerke!

Stars -
Subotić je razočaran i po izlasku iz pritvora sklonio se kod prijatelja da ne bi napravio problem s Čabarkapom
1 / 4 Foto: Zorana Jeftić

Svakog dana sve gore.Srboljub Subotić, bivši dever Ljube Pantović, tvrdi da mu je njegov brat Karađorđe po izlasku iz Centralnog zatvora rekao da će se odreći svoje maloletne ćerke Aleksandre jer je zatrudnela s njegovim najgorim neprijateljem Aleksandrom Čabarkapom.- Karađorđe se sklonio u Vinču kod prijatelja da ne bi sebi i porodici pravio probleme zbog Čabarkape. Juče je došao kući samo da uzme neke stvari, pošto ga je policija posavetovala da neke vreme ne bude u Kaluđerici. Smatra da ga je država prevarila i izdala zato što jedan policijski doušnik Čabarkapa radi grozne stvari. Čabarkapa se viđao s malom u kući i mogao je da podmetne bilo šta unutra od eksploziva do droge, pa onda da prijavi Karađorđa i da mu smesti zatvor. Karađorđe ne želi konflikt s njim - priča Srba.On naglašava da je Karađorđe razočaran bivšom suprugom Ljubom Pantović.- Ona je pokušala da dođe do njega, međutim on ne želi više da čuje za nju! Sramota je što ona i dalje nosi prezime Subotić! Više ne demantuje da je mala trudna. To dete neće biti član porodice Subotić, moj brat će se odreći Aleksandre, a država Srbija imaće još jedno siroče. To joj je saopštio u više navrata u pismima, ali pošto je nastavila lošim putem, do toga će sigurno doći.

Ljuba na ziduU hodniku Karađorđeve kuće i dalje stoje slike njegove bivše žene Ljube Pantović, iako su se razveli pre dve godine. Nama je najzanimljivija bila ona na kojoj bivša farmerka pozira ispred „mercedesa“.

Gaće na sve straneAleksandra više nije u kući svog oca u kojoj je boravila dok je on bio u pritvoru. Tamo smo zatekli gomilu prljavog posuđa, kao i njen donji veš razbacan na sve strane.

Aleksandra tražila ocaLjubina ćerka Aleksandra, ne znajući da je njen tata Karađorđe razočaran u nju i da će je se odreći, krenula je juče kod njega da ga vidi i da mu čestita rođendan. Bila je tužna što nije kod kuće. Nije ga videla pola godine, koliko je bio u pritvoru. Samo su slali pisma jedno drugom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track