Ćana prošla kroz pravu životnu dramu zbog tumora!

Sve je dobro prošlo

Ćana prošla kroz pravu životnu dramu zbog tumora!

Stars -
Kako kažu njeni prijatelji Ćana je prethodnih nedelja stojički prošla kroz pravu životnu dramu. Ali, posle svega što je preživela, oseća se odlično

Početkom prošle nedelje, na jednoj privatnoj beogradskoj klinici, Stanojka Bodiroža Ćana (45) je operisana. Na jednoj dojci, kako se to medicinski kaže, urađena joj je takozvana poštedna hirurgija. Tačnije, odstranjen je oboleli deo.

Kako kažu njeni prijatelji Ćana je prethodnih nedelja stojički prošla kroz pravu životnu dramu. Ali, posle svega što je preživela, oseća se odlično i po rečima lekara, posle hirurške intervencije, može se tretirati kao zdrava žena. A, da je samo malo zakasnila, ko zna šta bi bilo...

Ćanina drama je počela samo nekoliko dana pre nego što je sa suprugom Reljom i sinom Lukom otišla na davno uplaćeni odmor u Turskoj. Otišla je na redovne, rutinske zdravstvene kontrole, kako to inače čini jednom godišnje. Mamografski nalaz je pokazao da su u jednoj dojci nastupile minimalne promene. Kako joj je rekla doktorka kojoj se obratila, ništa zabrinjavajuće.

Preporučila joj je da dođe na kontrolu kroz četiri meseca, međutim Ćana nije imala mira pa je potražila i drugo mišljenje. Ovog puta lekari su smatrali da hitno treba uraditi operaciju, jer je potpuno neizvesno kako će se i koliko brzo proces razvijati. Ćana je u prvom trenutku htela da otkaže planirano letovanje, ali su joj lekari rekli da može da ode na kratak odmor, kako bi se psihički pripremila za operaciju. Tri dana pred put ekspresno su odrađene sve medicinske analize, dobijeno je stručno mišljenje lekarskog konzilijuma, a operacija je zakazana u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Na put je pevačica otišla potpuno smirena, rešena da uživa u svakom trenutku sa svojom porodicom.

"Da, tačno je, operisana sam. Osećam se odlično. Imam samo blage bolove, koje rešavam tabletama brufena. Radilo se o malom tumoru koji je otklonjen. Zahvaljujući brzoj, preventivnoj intervenciji lekara, uspela sam da rešim zdravstveni problem. Srećna sam što sam odgovorna prema sebi i što redovno idem na preglede, iako nikakve tegobe nisam osećala. Sad, kad je sve prošlo, iako tome ima tek nekoliko dana, kao da sam sve sanjala", kaže Ćana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track