GLEDATELJKA: Ero, zarad tezgi prodali ste dušu

Narod pita

GLEDATELJKA: Ero, zarad tezgi prodali ste dušu

Stars -
Pevali ste sa šajkačom na glavi Bosno moja, a Memo je Akiju rekao da će mu se napiti krvi, rekla je gledateljka

Pevač Era Ojdanić, učesnik rijaliti programa Farma, ponovio je da Stanija Dobrojević ne voli ništa što je sveto i srpsko.

"Stanija ne voli ništa što je sveto i srpsko. Čim krenu narodnjaci on odmah ode. Ova Srbija je svakom raširila ruke i privila ih, pa poštuj tu Srbiju", rekao je Era u emisiji Narod pita i zbog te izjave koju je izgovorio i na imanju u Lisovićima izazvao je veliki bes jedne gledateljke.

"Nije bitno nositi šajkaču i ne znati ništa. Vi ste pljunuli šajkaču kada ste napali Staniju. Stanija je izgubila otadžbinu, državu, zemlju, došla je u nedođiju kao devojčica. A vama je Memo zamerio što ste pevali Ko to kaže ko to laže Srbija je mala. Posle tri dana ste pevali Bosno moja diva mila, na šajkači na glavi. A taj isti Memo je rekao da će se Akiju napiti krvi. Vi ste zbog nekoliko tezgi prodali dušu i svoju i našu. Kako vas nije sramota! I vi pričate o srpstvu i šajkači? Kako vas nije stamota", veoma oštro je gledateljka kritikovala Eru.

U emisiji je učestvovala i Vesna Vukelić Vendi koja je branila Staniju i Eri objasnila da ne može da brani srpstvo a ne zna kojeg sveca slavi.

http://www.youtube.com/watch?v=xl1a6HZIIDk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja