TUGA: Igore, a sad adio, neka te čuvaju anđeli
Foto: Dragan Kadić

Goga jedva koračala za kovčegom

TUGA: Igore, a sad adio, neka te čuvaju anđeli

Stars -
Sekulićeva se juče na groblju Orlovača u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih kolega poslednji put oprostila od muža Igora Ramovića
1 / 12 Foto: Nemanja Pančić

Oprostila se zauvek od voljenog čoveka posle samo dva meseca braka.Goga Sekulić juče je na beogradskom groblju Orlovača na večni počinak ispratila supruga Igora Ramovića, koji je u nedelju preminuo u Nemačkoj od raka pankreasa u 41. godini. Deca nisu došlaOd Igora su se oprostili i majka Zorica i otac Zoran, rodbina i prijatelji, među kojima je bilo i mnogo poznatih ličnosti. Njegovih bivših supruga, kao i dece, koja žive u inostranstvu, nije bilo.Goga je na opelu pokušala da se drži muški. Gledala je u jednu tačku. Dok je koračala za kovčegom, noge su počele da je izdaju, pa se pridržavala za vozilo. Slomljena od tuge i bola, nije više mogla da se suzdrži. Tiho je jecala i stezala zube. Snage da govori nije imala.- Da mi je neko rekao da će se ovo dogoditi, ne bih mu verovala - bilo je sve što je rekla.Oko nje su bili njeni majka, otac i sestra. Tu je bila i svekrva, koja je brisala suze dok je primala saučešće. Igorovom ocu Zoranu pomagali su da ostane na nogama.Oproštajni govorOproštajni govor održao je Ramovićev prijatelj iz detinjstva:- Borio si se da istraješ i ne poklekneš, ali nažalost, ovo je bila jedina izgubljena bitka. Bitka u kojoj su te do poslednjeg dana pratili ljubav majke i supruge i svih koji su te voleli. Za sobom si ostavio dvoje dece, pregršt zanimljivih uspomena i prijatelja, jednu istinsku ljubav krunisanu brakom iz snova, bajkovitu i nalik antičkoj tragediji. Pamtićemo tvoj dobrodušni karakter i mangupski osmeh, svojevrstan malom broju beogradskih vitezova. Mnogima ćeš ostati u lepom sećanju jer si plenio sve oko sebe, bio duša od čoveka. Niko još ne veruje da te više nema, da nisi oko nas. U nama odjekuju poznate reči pesme „A sad adio, i ko zna gde i ko zna kad“. Igore, Ramke, neka te anđeli prate i neka ti je laka zemlja.Ove reči svima su izazvale suze. Zaplakala je i Ceca Ražnatović, koja je čvrsto prigrlila Gogu. Plakale su i Dara Bubamara, Jovana Tipšin, Dajana. Od Ramketa, kako su ga zvali prijatelji, oprostili su se i Džej, Marko Bulat, Boban Rajović, Damir Handanović, Aca Bulić, Nebojša Bojović i mnogi drugi.

1972-2013.
1972-2013.

Došla sa suprugom, pa se razdvojiliMaja Marijana i njen suprug Mladen Šmakić zajedno su došli na Igorovu sahranu, a potom su se razdvojili. Svako je otišao na svoju stranu. Posle sahrane opet su se susreli i zajedno otišli kući. Nakon batina koje je dobila od njega, pevačica normalno komunicira s mužem.

Zorici Marković pozliloZorici Marković je pozlilo tokom opela. Njoj je postalo muka i vrtelo joj se u glavi. Pošto ima problema sa srcem, ona ne sme dugo da se zadržava na suncu. Izjavila je Gogi saučešće i zapalila sveću. Tužan prizor nije mogla da izdrži, pa je ubrzo napustila groblje i nije prisustvovala sahrani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track