OŽENIO SE: Bojan Tomović kupio snašu za 1.000 evra
Foto: Milen Djordjevic

Svadba od tri dana

OŽENIO SE: Bojan Tomović kupio snašu za 1.000 evra

Stars -
Pošto je stric Neno iz prve pogodio jabuku, usledila je kupovina mlade a posao je dogovoren za nešto više od 1.000 evra, iako moja Jelena nema cenu
1 / 6 Foto: Milen Djordjevic

KURŠUMLIJA - Pevač Bojan Tomović venčao se u Kuršumliji sa dugogodišnjom verenicom Jelenom Cvetkovićem. Svadba je trajala tri dana, a oko 300 zvanica su zabavljali Zoran Kalezić, Danijel Đurić, Danijel Đokić, Ena, Goran Vukošić, Dejan Stanković...

Tomovići su na svadbi ispoštovali sve tradicionalne običaje, od gađanja jabuke do kupovine mlade, a Bojan i Jelena su sudbonosno "da“ izgovorili bez teatralnog odugovlačenja.

"Pošto je stric Neno iz prve pogodio jabuku, usledila je kupovina mlade a posao je dogovoren za nešto više od 1.000 evra, iako moja Jelena nema cenu", rekao je mladoženja i dodao da su posle doveli mladu njegovoj kući gde je ona bacila sito, okretala nakonče i obavila sve druge običaje koje nalaže tradicija.

Svadba je održana u restoranu, a svatove su zabavljale Bojanove kolege.

"Pevao je Zoran Kalezić, Danijel Đurić, Danijel Đokić, Ena, Goran Vukošić, Dejan Stanković i naravno da sam se i ja latio mikrofana. Slavlje je trajalo do duboko u noć, a sutradan smo nastavili kod mene kući, gde su pevali Zoran Kalezić i Rade Vučković", rekao je Tomović.

Pevač je rekao da je najlepši poklon dobili od društva iz osnovne i srednje škole, koje mu je poklonilo kameru da zabeleže lepe trenutke na medenom mesecu.

Mladenci kažu da nisu umorni, iako je svadba trajala skoro tri dana.

"Presrećni smo. Sutra idemo na medeni mesec u Veneciju, a zatim u Crnu Goru", rekli su nam presrećni Tomovići. Inače, pevač Bojan Tomović se oženio sa Jelenom, s kojom se verio pre osam godina. Mladenci se poznaju i druže od prvog razreda osnovne škole.

http://www.youtube.com/watch?v=ko3_OJuG47w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track