Jelena: Sarina mama je pevačica i nije stigla da je vaspita

Rediteljka udara nisko

Jelena: Sarina mama je pevačica i nije stigla da je vaspita

Stars -
Saru Trajanović mama je ostavljala kod komšinice dok je pevala i noću se vraćala kući, kakva sad ona može da bude, rekla je rediteljka

Glumica i rediteljka Jelena Golubavić i Sara Trajanović posvađale su se jer je Jeleni zasmetalo kako je misica stajala dok joj se obraćala.

Naime, Jelena je izjavila da je Sara drska zato što je držala ruku na kuku dok je razgovarala sa njom. Misica je pokušala da objasni da je poštuje i da to što tako drži ruku ne znači da je drska, ali rediteljka nije želela to da prihvati.

Ona je kasnije u spavaćoj sobi objašnjavala Zorici kako Sara stoji, ali i ispričala kako je zna od malena i da ju je majka ostavljala samu dok je pevala.

"Njena mama je bila pevačica, ostavljala je kod moje komšinice dok je pevala. Ona se noću sama vraćala kući, kakva sad ona može da bude", rekla je Jelena. Zorica Marković pitala je čime se Sara bavi, a rediteljka nije bila sigurna.

"Ne znam, mislila sam da je ona neka starleta, ali izgleda da nije, ne znam čime je zaslužila da bude ovde", ispričala je Jelena Goubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track