ŽESTOKA SVAĐA Sara: Jelena pokupi svoje prnje i idi kući!

Prekipelo joj

ŽESTOKA SVAĐA Sara: Jelena pokupi svoje prnje i idi kući!

Stars -
Žestoka svađa dogodila se između Sare i Jelena oko toga ko koliko radi. Misica je u jednom trenutku rekla rediteljki da pokupi svoje stvari i ide kući

Misica Sara Trajanović i rediteljka Jelena Golubović su već imale par nesuglasica od kako su ušle na Farmu, ali sada je bilo žestoko. Svađa je nastala oko toga ko koliko radi.

Naime, Sara je napala Jelenu zato što ništa ne radi. Misica, naime, smatra da se rediteljka prenemaže i da ne poštuje nikoga već se samo izvlači. Jelena se sve vreme branila kako joj nije dobro i molila misicu da je ostavi na miru, ali Sara nije mogla da se smiri i nastavila je da viče na rediteljku.

"Meni nije dobro od tvog ponašanja. Kako te nije sramota da te niko ne voli, mene bi bilo sramota", rekla je Sara. Rediteljka je nabrajala šta je sve uradila i ponavljala kako je bolesna i kako ju je ujela osa.

"Nije mi dobro, imam temperaturu. Od prvog dana sam radila, a juče sam kuvala čorbicu, pa me je ujela osa", objašnjavala je Jelena, ali Sara je nastavila da urla, čini se kao da su zamenile uloge.

"Ako ti nije dobro pokupi svoje prnje i idi kući pa se izležavaj", vikala je Sara.

Farmeri su kasnije pokušavali da smire Saru jer se stvar otrgla kontroli, ali mislica nije prestajala. Jelena je kasnije plakala u sobi.

"Čula sam da su pričali da je ovo moja taktika. Ja ne foliram. Ne mogu da verujem koliko su zli", žalila se rediteljka Zumreti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track