ROMANA PROTIV FARME: Ne može rijaliti da pravi zvezde

Promenila priču

ROMANA PROTIV FARME: Ne može rijaliti da pravi zvezde

Stars -
Rijaliti šou varijante su dovele do toga da svaki drugi čovek može da postane javna i medijska ličnost. Mislim da to ne možeš da postaneš preko noći, nekada je govorila pevačica

Romana Panić ušla je 1.septembra u šou Farma 5 uprkos tome što je bila protivnik rijalitija i rekla da nikada ne bi učestvovala u jednom takvom šou.

Pevačica je, gostujući u jednoj radijskoj emisiji, rekla da se zvezda ne postaje preko noći, kao što je tradicija u rijaliti programima.

"Rijaliti šou varijante su dovele do toga da svaki drugi čovek može da postane javna i medijska ličnost. Mislim da to ne možeš da postaneš preko noći. Mislim da za to treba da imaš neke predispozicije i da se pripremaš za to", nekada je govorila Romana.

"Pošto ja imam neposrednih šala, nekad znam da kažem nešto i tek kad izgovorim vidim koliku sam glupost lupila. Moji prijatelji i saradnici kažu da bih bila genijalna za neki rijaliti, ali ja se nešto opirem, u stvari se plašim. Ja bih pobegla kroz prozor kada bi me zaključali u nekoj kući", rekla je tada Romana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track