JELENA GOLUBOVIĆ: Isidora je ružna žena, a i duguje mi 2.500 evra!

Ne bira reči

JELENA GOLUBOVIĆ: Isidora je ružna žena, a i duguje mi 2.500 evra!

Stars -
Ja bih baš volela da uđe Isidora na Farmu, ionako mi duguje 2.500 evra. A, pričali su mi kako bi trebalo da se klonim ružnih žena kao što je Svetlana i Isidora Bjelica, rekla je Jelena

Mis Svetlana i Jelena Golubović se svakodnedno svađaju i "čašćavaju" raznim uvredama.

Ovoga puta je Jelena je izgovorila nekoliko ružnih rečenica na račun Svetlane, ali i književnice Isidore Bjelice, koju je već nekoliko puta pominjala na Farmi.

Naime, ona je na konstataciju Mis Svetlane da bi veoma volela da uđu Isidora Bjelica ili Vendi na Farmu, kako bi joj zapušile usta, rekla da bi i ona to veoma volela, jer bi mogla da se suoči sa obema.

"I ja bih baš volela da uđe Isidora! Ionako mi duguje 2.500 evra! Taman da mi vrati. A, pričali su mi kako bi trebalo da se klonim ružnih žena kao što je Svetlana i Isidora Bjelica, ali ja ih nisam slušala.", rekla je Jelena.

Svetlana je rekla da nema šanse da bude prijateljica sa Jelenom, jer ne bi mogla da bude prijatelj sa osobom koja ima toliko mržnje u sebi. "Jelena je sve najgore rekla za moju prijateljicu Isidoru, i veoma bih volela da uđe i Vendi, da je spakuje u dve rečenice.", branila se Svetlana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja