ANKETA: Ko dobija najviše štapića Sara ili Ivan?

Farma

ANKETA: Ko dobija najviše štapića Sara ili Ivan?

Stars -
Večeras će ukućani birati prvog duelistu davajući štapiće jednom od sluga, drugog bira publika, dok je Miki Đuričić direktno nominovaj

Sara Trajanović i Ivan Marinković su ovonedeljne sluge i večeraš će farmeri između njih dveje farmeri birati prvog duelistu. Gazdarica Zorica Marković, koju je izabrala Nela Bijanić pošto je u nedelju napustila imanje, izabrala je Saru i Ivana jer je smatrala da će se oni lepo slagati i imati o čemu da pričaju. Izgleda da je Markovićeva dobro procenila jer su pali prvi poljupci i simpatije.

Ivan je čak i izjavio da se zaljubio u Saru, mada je misica demantovala i naljutila se Marinkovića jer je u intervjuu spomenuo poljupce iako su se poljubili samo u obraz.

Sara je bila iznenađena što ju je Zorica postavila za slugu i nije se složila sa gazdaričinim obrazloženjem da joj se ide kući, dok je Ivan očekivao da će biti sluga.

"Ne ide mi se kući, naprotiv. Meni je ovde lepo i volela bih da ostanem, ali i ako odem, kod kuće me čekaju divni ljudi tako da mi neće biti žao", rekla je Sara.

Večeras će ukućani birati prvog duelistu davajući štapiće jednom od sluga, drugog bira publika, dok je Miki Đuričić direktno nominovaj jer je napao i udario Marka Vanilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track