PREVARILA DEČKA: Katarina se ljubila sa Borisom iza WC

Mrtav ugao

PREVARILA DEČKA: Katarina se ljubila sa Borisom iza WC

Stars -
Parovi Ivan Marinković-Sara Trajanović i Katarina Grujić-Boris Stamenković pola žurke su proveli iza WC, gde su pali i poljupci

Skriveno mesto za poljupce.Parovi Ivan Marinković-Sara Trajanović i Katarina Grujić-Boris Stamenković pola žurke su proveli iza WC, gde su pali i poljupci. Budući da kamere ne pokrivaju dobro taj dio, parovi su odlučili da im to bude tajno mesto za ljubakanje.

Na Farmi je, kao i svakog petka, organizovana žurka, a farmerima su pevali Džej Ramadanovski, Rule, koji je već boravio na Farmi kao učesnik, i mlade Zvezde granda Ivana Pavković i Mišel Gvozdenović.

Iako je Džek napravio odličnu atmosferu, parovi su jedan po jedan odlazili iza WC pod izgovorom da idu da zapale cigaretu, ali su pali poljubci i strastveni zagrljaji.

Prvi su sa žurke izvukli Kaća i Boris, a posle njih Ivan i Sara, a iako se nije dobro videlo, čuli su se uzdasi i poljubci ova dva para. Posle završetka žurke, mazili su se ispod jorgana.

Izgleda su Kaća i Boris izgladili malu svađu koja se desila između njih jer se Zvezda Granda naljutila na manekena zato što je hteo da prekine druženje jer nije mogao normalno da funkcioniše. Kaće je zbog Borisa ostala bez dečka koji ju je ispratio na imanje sa buketom cveća. Naime, Vladice Jovanovića upravo zbog afere sa Borisom Stamenkovićem i njihovog vaćarenja u krevetu ostavio mladu Zvezdu Granda, koji je odmah obrisao zajedničke fotografije s Katarinom na svom Fejsbuk profilu.

I Ivan i Sara su se pomirili posle svađe koja se desila jer je bivši Gocin muž u intervjuu rekao da su se njih dvoje ljubili, a misica je demantovala i rekla da su se ljubili u obraz. Dvoje sluga su se našli iza WC i malo razbovarali, malo ljubili. Kada su se vratili na žurku Ivan je ljubio svoju dragu u rame i nije se odvajao od nje.

http://www.youtube.com/watch?v=tnRyxZEInUk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track