FARMA UŽIVO 22. DAN IVAN PUKAO ZBOG SARE: Ljubomoran na Akija i lanče

Saga se nastavlja

FARMA UŽIVO 22. DAN IVAN PUKAO ZBOG SARE: Ljubomoran na Akija i lanče

Stars -
Budući da ne možeš bez mene nego me juriš po kući, mi ćemo da pričamo, da se družimo, nećeš me ogovarati, davala je uslove Sara

Ivan zaboravio Sari muvanje sa Akijem. Iako se Ivan Marinković posle žurka, na kojoj se Sara ljubila iza WC sa pevačem Akijem, koji je došao na imanje kao gost na žurki, zakleo da neće više progovoriti sa misicom, nije izdržao ni dan.

Naime, Sara je htela da potpuno raščiste celu situaciju sve do kraja, ali to se, izgleda, nije završilo kako su očekivali pa su umesto ozbiljnog razgovora flertovali.

Lepi Mića se našao u ulozi mirenja i pravdao je Ivanovo ponašanje njegovom zaljubljenosti.

"Ako mi se priča o tebi, pričaću, ako mi dođe da te poljubim, prići ću i probaću", rekao je Ivan.

"Budući da ne možeš bez mene nego me juriš po kući e onda ćemo ovako. Mi ćemo da pričamo, da se družimo, nećeš me ogovarati jer ni ja ne pričam o tebi, a ja ću da se ponašam kako hoću", rekla je Sara dok je Ivan pokušavao da je poljubi.

Ivan je potom uzeo od Sare lančić koju joj je Aki dao kada je bio na Farmi i nije hteo da joj vrati.

"Znala sam da ćeš mi uzeti jer si ljubomoran", rekla je Sara i dobila da će je dobiti nazad kada bude on ili ona izlazili sa imanje, a Simonida je dodala da će možda vratiti ako se Aki vrati na imanje.

"Šta ti znači lančić", bio je uporan Ivan, a Sara je vapila da joj je vrati."Ne znači mi ništa, ali mi ga vrati", htela je da joj uspomenu na avanturu sa pevačem bude blizu srca.

"Rekao sam da mi se Sara sviđa i da sam se zaljubio, a stvar koja me i dalje drži pored nje je to što znam kakav je njen odnos sa mnom i sa ostalim muškarcima u kući", rekao je Ivan Ognjenu.

OVDE PRATITE FARMU UŽIVO

23.30 - Na imanje je ušao Andrija Aki Marković. Ušao je sa tajnim zadatkom da preuzme od Lepog Miće ostavu. Za to ima dve nedelje, a ukoliko uspe, boriće se ravnopravno sa ostalim takmičarima za 50.000 evra. Međutim, ulaskom na Farmu, Aki će pomrsiti konce između Sare i Ivana, budući da se se misica ljubila i sa obojicom.

21.30 - Farmeri su proglasili Marka kako nekog ko najviše jede i dobio je nagradu.

17.00 - Jelena Golubović, Ivan i Sara su raspravljali koga bi Marko trebalo da postavi za slugu. Ivan i Sara su pomislila da bi to mogli oni da budu, ali nisu sigurni.

13.00 - Na prvom sastanku koji je sazvao novi gazda, Marko se žalio na pojedine muškarce koji ujutro duže spavaju pa je pokušao da organizuje glasanje i da se svi koji ne budu radili kazne.

11.00 - Vanja Mijatović, koja je sinoć napustila imanje, za gazdu je postavila Marka Vukotića za gazdu jer joj je veoma zanimljiv i simpatičan.

http://www.youtube.com/watch?v=Bgy6V8xoHjU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track