FARMA UŽIVO 23. DAN Karleuša ko Jelena: Pevači, vi ste svi foliranti!

Padaju uvrede

FARMA UŽIVO 23. DAN Karleuša ko Jelena: Pevači, vi ste svi foliranti!

Stars -
Divna je stala u zaštitu Sari koju su Zorica, Lepi Mića i Šeki uhvatili u mašinu zbog njenog ljubavnog odnosa sa Ivanom i Akijem

Divana Karleuša zaratila sa pevačima na Farmi. Naime, Karleuša je uzela u zaštitu Saru Trajković koju su ogovarali Zorica, Šeki i Lepi Mića i uhvatili je u šemu zbog odnosa sa Ivanom Marinkovićem i Andrijom Akijem Markovićem, s kojima se ljubila iza WC, i potom sve pevače nazvala folirantima. Zorica nije mogla da pređe preko teške uvrede i odlučila je da više ne kontaktira sa Divnom i poručila ostalim takmičarima da neće više raditi u kuhinji sa novinarkom.

"Otkako nisam dala štapić Jeleni svi me ogovaraju. Ne interesuje me, pričajte šta hoćete. Pošto je gospođa Karleuša rekla da su svi pevači foliranti, neću više da radim u kuhinji. Ti si najveći folirant na svetu, a dete ti drži mikrofon", rekla je Zorica.

"Ostavi moje dete na miru i gledaj svoja posla. Uzeli ste Saru u mašinu, ostavite je na miru", odbrusila je Divna, a Lepi Mića je rekao da se samo šalio sa devojkom i da nije mislio ništa ružno. Šekija je, međutim, mnogo uvredilo što ga je Karleuša nazvala folirantom.

"Po čemu si ti zaključila da sam ja folirant? Ti si nekada bila novimar, sada laku noć", uveđeno je rekao Šeki.

"Dupe si dao da dođeš u moju emisiju", poručila mu je Divna.

Podsetimo, ovo nije prva uvreda koja je upućena farmerima, prvo je Jelena Golubović sve farmere nazvala bagrom i osetila je bes farmera.

FARMU UŽIVO MOŽETE DA PRATITE OVDE

23.42 - Farmeri su dobili pismo od zadruge, vreme je za Igru istine.

Igru će započeti Mića, a pitanja treba da budu što zanimljivija.

14.45 - Zorica Marković se razbolila i leži u krevetu dok joj društvo pravi Jelena Golubović. Iako ima bronhitis i prima terapiju, pevačica ogovara ostale ukućane, a za svog kolegu Šekija je rekal da je prirodno glup, zatuca i ograničen.

13.00 - Lepi Mića je rekao da je Zuzi pre 30 godina bila seks-bomba. "Kakve je ona junačke grudi imala?! Kakava je bila pre 30 godina, ove visine, a grudi, ko kamen", opisivao je Mića Zuzi koja se samo smeškala, a najaviše joj je prijalo kako je njene grudi epski opisao.

12.30 - U dvorištu Romana razgovara sa Ivanom o tome koga će večeras gazda Marko izabrati za slugu. Pevačica je nezainteresovano rekla da to može biti bilo ko.

"Ne verujem da će Edina i Borisa izabrati za slugu", rekao je Ivan.

12.00 - Jelena Jovanović i Edin Škorić odmarali su se u dvorištu i pevačica je masira sportistu. "Baš će bit glupo kada jedno od nas dvoje ispadne", rekao je Edin, dok je Jelena brzo zaključila da ne daje nikome takve ideje. "Ne dajem ideje, to će se desiti kad-tad", zaljkučio je Edin.

http://www.youtube.com/watch?v=UqDFLuAMHoo
http://www.youtube.com/watch?v=I9pKRlOdCfE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja