MUŠKE PRIČE

LAZAR, VLADIMIR I JOVICA TRAČARILI DEVOJKE U ZADRUZI: Izabrali su ko će koju da smuva, samo još da one PRISTANU! (VIDEO)

Rijaliti -

Jovica Putniković, Lazar Jeremić i Vladimir Tomović celo jutro ogovarali su devojke u rijalitiju Zadruga i dok su se vulgarno se izražavali, rekli su šta misle o svakoj od njih.

Oni su imali mišljenje o svakoj od njih, pa nisu obraćali pažnju što ih kamere snimaju kada su komentarisali. Pojedine devojke su čak i uvredili izjavama.

Vlada se u samom startu ogradio da ne želi da bude sa Lunom Đogani i da mu se fizički dopada Stanija Dobrojević, ali da tri dana nisu dovoljna da donese pravu odluku.

"Da nisam ušao sa stavom da sa Lunom nema šanse...Maja Marinković je top cura, devojka je dobro građena", započeo je priču Vlada, a onda je insistirao da sazna ko se sviđa njegovom rijaliti drugu Jovici:

foto: Printscreen, Pink

"Ramona? Evo ona ima najlepše lice. Mina tebi zabranila sve da gledaš. Dorotea?", pitao ga je on.

"Meni je najbitnije lice. Može da bude i lošije građena. Dorotea je lepa devojka... Ti smuvaš Staniju i koga će on da smuva, koju će on (Lazar) da smuva?", upitao je Jovica Vladu.

"Čekaću drugu da dođe", prokomentarisao je Lazar kroz smeh.

"Ne ostaje izbor za Brendona, ali za normalne momke da", rekao je Vladimir.

Podsetimo, i Jera ima najbolju komunikaciju sa Stanijom i Lunom Đogani i temperament ove dve devojke mu najviše odgovara isto kao i Vladi. Da li će između njih dvojice biti borbe oko iste devojke, ostaje da saznamo.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track