LUNA REKLA DA JE SLOBA ČEKA KAD IZAĐE IZ RIJALITIJA, A ON TVRDI DA JE SVE LAŽ: Naravno da to nije istina! Neću u to da se mešam! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić, Printscreen

SUROV

LUNA REKLA DA JE SLOBA ČEKA KAD IZAĐE IZ RIJALITIJA, A ON TVRDI DA JE SVE LAŽ: Naravno da to nije istina! Neću u to da se mešam! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani trenutno se nalazi u rijalitiju gde je ispričala da joj je pred ulazak u rijaliti Sloba Radanović rekao da ne bi voleo da ona unutra nađe dečka, međutim pevač tvrdi da to nije tačno.

Luna je sinoć razgovarala sa Drvetom mudrosti, i tom prilikom rekla da se videla sa Slobom pred ulazak u "Zadrugu 2", kao i da je on tom prilikom tražio od nje da se unutra ne zaljubljuje i ne nađe dečka, a da će je on čekati kada izađe.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, Sloba demantuje Lunine tvrdnje i kaže da nije tačno ono što je blogerka pred milionskim auditorijumom ispričala.

"Naravno da nije istina. Pitala me je šta bih uradio da se ja zaljubim u rijalitiju, ja sam rekao da je to njena stvar i njen život i da ja ne želim da se mešam u to, ali da ja mislim da bi trebalo prvo dobro da se uveri ko je kakav i da u početku treba da fura svoju priču. A ako se već dogodi da do toga dođe, ja joj želim svu sreću. To je cela priča", kaže Sloba.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen, Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track