ĐOLE ĐOGANI BIO JE LJUTI PROTIVNIK RIJALITIJA, A SADA JE PROMENIO PLOČU: Od 35 godina zvezde će 15 godina ROBIJATI pred kamerama!
Foto: Printscreen Instagram, Dragana Udovičić

šokantno

ĐOLE ĐOGANI BIO JE LJUTI PROTIVNIK RIJALITIJA, A SADA JE PROMENIO PLOČU: Od 35 godina zvezde će 15 godina ROBIJATI pred kamerama!

Rijaliti -

Đole Đogani uvek je bio izričit u tome da ne podržava rijaliti formate, iako su mnogi iz njegove porodice bili učesnici upravo pomenutog: Luna Đogani, Adam Đogani, Gagi, Anabela, pa čak mi Baki B3, kak ou "Zadruzi", tako i u "Parovima", "Farmi".

On je ipak rešio da se prilagodi trendovima i da blaži osvrt na ultra popularne i gledane televizijske programe:

"Ja jesam protiv rijalitija kod nas, na neki način. Ali, kad gledamo opštu situaciju, situaciju u kojoj se nalazi većina mladih ljudi, neću to da napadam. Mladi ljudi traže svoje pozicije, bore se da pronađu svoje mesto u društvu, nemaju mnogo mogućnosti, a rijalitiji su prilika da nešto rade i zarade. Rijaliti je najpoznatiji format, nema tu šta. Još malo će biti, znaš ono kao kad robijaš pa kažeš brate, imam 35 godina, od toga sam 15 robijao. A rijaliti igrači će "znaš imam 35 godina, 15 sam bio u rijalitiju". To je baš za pohvalu", zaključio je Đogani u razgovoru za "Skandal".

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs / Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track