ZADRUGAR PRIČA O ZAVIDNOJ MANEKENSKOJ KARIJERI I BRDU PARA: Otkrivene su sve LAŽI Tome Panića! Evo koje PROBLEME je pravio širom zemlje!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK!

ZADRUGAR PRIČA O ZAVIDNOJ MANEKENSKOJ KARIJERI I BRDU PARA: Otkrivene su sve LAŽI Tome Panića! Evo koje PROBLEME je pravio širom zemlje!

Rijaliti -

Maneken Tomislav Toma Panić je šokirao sve svoje cimere činjenicom da je u Kini ostavio dete koje je dobio sa svojom tadašnjom devojkom. On je takođe u više navrata govorio da ima zavidnu manekensku karijeriju, ali i da ga uvek ljudi na mnogobrojnim revijama sa osmehom dočekaju.

foto: Damir Dervišagić

Nova saznanja koja uopšte ne idu u prilog onome što Toma priča nedeljama koliko je već u "Zadruzi 2". Direktor modne agencije čiji je Panić bio član nije imao reči hvale za manekena.

"Svuda je bio problem gde je bio. Kina, Turska, Indija. Pare o kojima priča, nema. On bezgranično želi slavu, što su svi skapirali. Ja sam vrlo brzo prestao da radim sa njim. Koliko sam čuo od ostalih kolega, svuda je imao probleme. Alkoholisanje, divljanje posle toga. Cela priča o ludilu, karijeri i parama je fikcija", rekao je direktor modne agencije u kojoj je Toma bio kratko vreme.

foto: Printscreen, Pink

Vlasnik modne agencije nije krio da ne veruje u priču koju je Toma plasirao u rijalitiju i da se čudi kako niko od njegovih kolega nije to znao sve do trenutka kada je on to izgovorio.

"Prvi put sam čuo kada je to rekao u rijalitiju, ma da je to istina neko od modela sa kojima je bio tamo znao bi to. On je idealan za rijaliti, prosto taj sklop vrednosti", dodao je kao odgovor na pitanje da li je znao da Toma ima dete u Kini.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track