ZAPANJILE! Zorica i Jelena brojale pa vređale Rome: Previše ih je u Zadruzi, NIJE MI DOBRO!
Foto: Ana Paunković

bruka

ZAPANJILE! Zorica i Jelena brojale pa vređale Rome: Previše ih je u Zadruzi, NIJE MI DOBRO!

Rijaliti -

Jelena Golubović i Zorica Marković vređale su pripadnike romske nacionalne manjine koji s njima učestvuju u "Zadruzi 2". Njih dve su komentarisale da ih ima previše u rijalitiju i da im smeta njihovo prisustvo.

Ovakvo ponašanje nedopustivo je i zabranjeno po pravilima produkcije i za to je predviđena kazna - direktna diskvalifikacija. Pevačica i bivša rediteljka su toga sigurno svesne s obzirom na to da im ovo nije prvo učešće u rijalitiju i dobro im je poznato da je rečnik mržnje prema rasnim, nacionalnim, verskim i drugim manjinama strogo kažnjiv. Ipak, njih dve su, ne mareći za to i svesne da ih kamere snimaju, u živom prenosu negativno komentarisale Rome, naglašavajući da ih treba izbegavati.

foto: Printscreen

"Brojala sam Cigane za stolom... Previše ih je", rekla je Markovićeva, a Jelena se spremno nadovezala na njene reči.

foto: Printscreen

"I ja. Počela sam da brojim. Premnogo ih je. Evo i danas za stolom sam brojala. Stvarno mnogo. Zamalo da mi izleti i da kažem 'Cigani' pred svima. To sam rekla i kod kuće mami. Kad sam brojala, meni nije bilo dobro. Prvo preko televizije i onda sad kad sam došla", komentarisala je Jelena.

Zorica je potom predložila Golubovićevoj da premesti svoj krevet kako ne bi spavala u blizini Roma, ali ona je još brutalnije odgovorila.

"Ja bih. Ali gde? Da pomerim krevet, pa da slušam 'kužiš' i 'zrak'? Je l' ti mene zezaš? Čak se i ne trude da pričaju srpski. Ova Makedonka, pa se trudi. Kad bih ja to mogla da odem tamo kod njih i da pričam srpski? Pa je l' bih mogla?!", govorila je bivša rediteljka.

Produkcija se još uvek nije oglasila povodom izjava Jelene i Zorice u kojima je jasno izražena netrpeljivost prema nacionalnim manjinama, ali s obzirom da je ranije bilo ovakvih slučajeva, pretpostavljamo da će organizatori doneti odluku da se ove dve takmičarke kazne novčano, nominacijom ili čak diskvalifikacijom.

Kurir/Ivan Ercegovčević/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track