NEOČEKIVANI OBRT! ALEKSANDRA ODUŠEVLJENA POZIVOM OCA, IAKO JE OPLEO PO LAKIĆU: Ti si folirant! Sputavaš je, pusti je da diše! Da nije tebe ONA BI POBEDILA!
Foto: Printscreen Happy tv

čekaju bebu

NEOČEKIVANI OBRT! ALEKSANDRA ODUŠEVLJENA POZIVOM OCA, IAKO JE OPLEO PO LAKIĆU: Ti si folirant! Sputavaš je, pusti je da diše! Da nije tebe ONA BI POBEDILA!

Rijaliti -

Vest da će učesnici rijaliti programa "Parovi", Aleksandra Tasić Coka i Nikola Lakić, postati roditelji iznenadila je čitav region.

Porodica Tasić od samog starta ne podržava ćerkinu vezu u rijalitiju, a vest o Cokinoj trudnoći naišla je na opšte negodovanje njenih roditelja.

Nenad Tasić, otac novopečene trudnice, javio se prvi put nakon mnogo vremena i izneo mišljenje koji su išćekivali mnogi:

"Sputavaš je, ona nije dete kakvo ja znam kod kuće. Kupićemo ti sve, obezbedićemo, kakvo te dete spopalo? Pevaj, igraj, pokaži šta znaš. Ona bi sa svojim ponašanjem stigla do vrha, ona je pametna devojka! Moja ćerka ne može da izađe iz njegovih kandži. Dečko je foliran! Sputavaš je! Muvaš druge devojke kada ona okrene leđa. Pusti je da diše malo!", počeo je žustro Cokin tata:

foto: Printscreen Happy tv

"Ne mogu da mi se smeje komšiluk, kolege, i da mi govori da mi je ćerka pokazala, znate već šta. Ne znam dečka, ne mogu ništa da kažem, ali zašto ste zapeli za dete u rijalitiju", pitao je gospodin Tasić.

Nakon očevog uključenja Aleksandra je bila i više nego oduševljena:

"Presrećna sam što se uključio moj otac, nas dvoje imamo veoma specifičan odnos. Nadam se da će doći u subotu i pružiti mi podršku", rekla je trudnica.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Happytv / Foto: Printscreen Happytv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track