ŽENE SU KRIVE ŠTO DOBIJAJU BATINE! VODITELJKA PAROVA SUROVA: Anđela opravdala nasilje!
Foto: Printskrin Happy

bruka i sramota

ŽENE SU KRIVE ŠTO DOBIJAJU BATINE! VODITELJKA PAROVA SUROVA: Anđela opravdala nasilje!

Rijaliti -

Umesto da je Milutin Radosavljević Mili odmah, bez ikakve rasprave, izbačen iz "Parova", jer postoje snimci koji dokazuju da je tukao svoju devojku Marijanu Marković, produkcija je ipak odlučila da se organizuje suđenje za njega. To je, naravno, više ličilo na neozbiljnu predstavu, ali ono što još više zabrinjava jesu reči koje su izgovorili pojedini učesnici.

foto: Happy screenshot

Posebno skandalozna je izjava voditeljke Anđele Lakićević, koje je opravdala nasilje, ne samo nad Markovićevom nego nad svim ženama.

- Žene možda navode na to da dobiju batine od muškaraca - rekla je Lakićevićeva tokom razgovora sa Ilijanom Vagić, koje je takođe ranije trpela nasilje od svog dečka.

Osim Anđele, nasilje nad Marijanom opravdao je i Aleksandar Požgaj. Bivši političar je rekao da se radi o klasičnom izlivu emocija, a kada mu je pušten snimak na kojem Milutin udara Markovićevu, nastavio je da brani nasilnika.

foto: Printscreen Happy tv

- Mili nije preterao. Vidi se da je udario samog sebe po licu, bio je revoltiran Marijaninim ponašanjem - tvrdio je Požgaj.

Kurir.rs/J. S. Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track