ENISA JE VERILA MOMKA U RIJALITIJU, A BLUDNIČILA PO HOTELIMA SA TROJICOM: Isplivale tajne Bajramovićeve! Gosti se žalili na VRISKU IZ SOBE, a onda su ušli I ZATEKLI HAOS!
Foto: Printscreen/Instagram

ENISA JE VERILA MOMKA U RIJALITIJU, A BLUDNIČILA PO HOTELIMA SA TROJICOM: Isplivale tajne Bajramovićeve! Gosti se žalili na VRISKU IZ SOBE, a onda su ušli I ZATEKLI HAOS!

Rijaliti -

Enisa Bajramović progovorila je o prostituciji tokom ispitivanja na poligrafu, a ona je dugo vremena negirala da se ikada bavila najstarijim zanatom. Međutim, isplivale su nove informacije o takmičarki rijalitija "Parovi", koje Bajramovićevu vezuju za bludne radnje u hotelu sa više momaka istovremeno, kako su preneli beogradski mediji.

- Većina muškaraca želi da bude u njenom društvu, jer je atraktivna i zgodna. Tokom izlaska svi obleću oko nje, prosto žele njenu pažnju. Jedne večeri vidno pijana došla je u jedan hotel sa trojicom momaka. Popeli su se u sobu koja je bila rezerivisana samo za njih - ispričao je dobro upućeni izvor.

Ono što se dalje dešavalo iza zatvorenih vrata, uzbudilo je i ostale u drugim sobama, zbog glasne buke.

- Dahtanje i vriska su se čuli iz te sobe i logično gosti hotela su se žalili i pritom hteli da pozovu policiju. Recepcioner je kucao na vrata nekoliko puta kako bi im rekao da se primire, ali oni nisi otvarali. Niti su čuli njegovo kucanje, niti su hteli da se stišaju. Kako drugi gosti ne bi zvali policiju, on je morao da upadne u njihovu sobu. E tada je imao šta i da vidi. Enisa je bila ni manje ni više nego na gomili. Ona je sa trojicom momaka imala seksualne odnose, a okolo su bile pobacane novčanice . Katastrofa Božija je te večeri bila. Tu se nije znalo ko koga, ali bitno je da je ona te večeri bila plaćena za bludnje radnje. Ali dobro, brzo se sve smirilo. Oni su ga pogledali kao u bunilu, verovatno su bili pijani - zaključio je izvor.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track