Najnovije vesti

ŠOKIRALA

STANIJA DOBROJEVIĆ PROGOVORILA O VERENIKU! Toma Panić provocirao ju je dok nije pukla! U maju smo se razišli... (VIDEO)

Rijaliti

Toma Panić na porodičnom sastanku za crnim stolom napravio je haos nkada je otkrio da misli da je Stanija "klasična folirantkinja" jer, po njegovom mišljenju, glumu zaljubljenost. Kako je naveo, starleta zapravo živi sa verenikom u Americi. Dosta je stariji od nje, a dok je u rijalitiju - bila joj je potrebna reklama.

 

"Ja znam da ti ne živiš sama u Americi. Sve ti je ovo reklama samo. Sve nas lažeš zarad reklame, laže. Živi u Americi sa starijim čovekom! Ovde kao ulazi u neke veze, a tamo ima nekog lika..." pričao je Panić.

 

foto: Printscreen

Stanija je, zajedno sa ostalima, bila šokirana. Nije mogla da veruje šta čuje, pa je pukla i naočigled svih skočila da se brani.

 

Tada, priznala je da je do maja prošle godine imala verenika. Muškarac kojem nije otkrivala identitet njenih je godina.

 

"Hajde marš tamo, još jedan šljam iz rijalitija! Hajde da te vidim, govori mi. Pričaj kako mi se zove verenik. Da nećeš još nekog da mi nadenete... ? Miku, Žiku ili možda Hefnera? Imala sam jednog, u maju smo se razišli. Šta vi znate o mom životu?! Imala sam, ali nije čiča, nemaš pojma ništa. Nisi informisan", odbrusila mu je starleta.

 

foto: Printscreen

"Pričala si mi jednom prilikom sve to. Znam sve, ja sam tamo radio. I tamo ljudi pričaju, 'ajde ćao. Ti i Tomović kao u vezi, niste ni s*ks imali..." nastavio je Toma.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...